https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Modna revija in nastop Natalije Verboten v BTC-ju

Murska Sobota, 20.10.2012 ob 15:47  

Danes dopoldan je v nakupovalnem središču BTC CITY potekala modna revija. Na njej so predstavili oblačila in druge izdelke, ki jih lahko najdemo v trgovinah BTC-ja.

Modna revija je potekala pod vodstvom Suzane Zekovič. Poleg tega so se še predstavili plesalci plesne šole Urška, ter pevka Natalija Verboten.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.10.2012 ob 20:18 No name gost

      Žalostno, da so na reviji svojci Suzane in zgolj ne dekleta, ki so tekmovale za Miss Bikini, da bi imele vsaj neko prihodnost, nek nov izziv. Pač smo po tem znani Slovenci, da skrbimo samo za svoj ugled, za svojo rit.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.10.2012 ob 11:31 gost gost

      kak se je pa ta ženska-Verboten postarala, sploj san nej mogel verjeti!!!! aja, pa prevč pudra je imela gor, mogoče je pa hotela kaj skriti pa je nej gratalo!!! drgač pa kar fajn ta dogodek!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.10.2012 ob 16:40 gost gost

      REVIJA NIJE BILA NAMENJENA ZA MISS BIKINI, SVE NETREBA MESATI ZAJEDNO U JEDAN BUBANJ. HOSTESE MANEKENKE I MISS BIKINI SE DRUGACIJE TRTIRAJU,, A MANEKENKE ZBIRA KOJE SU PRIMERNE ZA TO PRIREDITEV.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.10.2012 ob 8:31 mihajlo gost

      svojcem lahko zaupaš..le slovenec se z njimi krega..Po drugi strani, pa greš na modno revijo, gledat in dojemat modo..ne le zato, da bi izpadel imeniten ali morda na hot dog za en euro, hehe.. Vse pojest in popit, pol pa šimfat, al kaj.. Punca se trudi v zamorjen slovenski pristor, pripeljat zabavo in prepričan sem, da bomo o njej še dolgo brali..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.10.2012 ob 11:35 andrej gost

      organizator bi moral dajati v ospredje dekleta in ne sebe!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.10.2012 ob 14:06 jebac gost

      u kake ritke :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.08.2018 ob 17:35 Simon gost

      Lepo pozdravljeni! jaz si želim nastopat v modni reviji pa me zanima kako se prijaviti na modno revijo? Lp simon novak

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.