https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V središču Murske Sobote ne delujejo semaforji, zato bodite previdni

Murska Sobota, 01.11.2012 ob 11:16  

Mestna občina Murska Sobota obvešča vse udeležence v cestnem prometu, da zaradi večje okvare na elementih programske opreme, ne delujejo semaforji v križišču Slovenske in Ulice Staneta Rozmana ter Trga zmage, v Murski Soboti.


Ker bodo semaforji do odprave okvare »na utripu«, se vse udeležence v cestnem prometu naproša za razumevanje in večjo previdnost v tem križišču ter  da se ravnajo po prometni signalizaciji. Okvaro že odpravlja pogodbeni vzdrževalec svetlobnih signalnih naprav in bo odpravljena  v najkrajšem možnem času.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.11.2012 ob 19:06 bezi gost

      Tau be naj tak zriktale kak v Avstriji ka en malo vekše teglin na sredino navadnoga križišča postavijo pa začrtajo pa je že KROŽNO. Nej kak prinas ka te napravijo s toga neven kakšo gradbišče, te je pa finančno pa časovno nesprejemljivo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.11.2012 ob 21:33 šanje gost

      trbej najmenje 20 cm visoke robnike postavite,pa vse okole,pa napravete vhode,pa izhode iz robnijkov,pa pločneke visoke.Mamo srečo ,ale pa nesrečo ka smo blizu Avstreje,pa se ,da videte ,kak se tan da preprosto vse napravate. Nešče me naj tan pokaže visoke pločneke z robniki skoze štero vas pri nas se pa tak naprave ka je te pre vsake hiše dovoz spuščen pa dale pa zdignjeno ka normalno sploj nemreš ite po pločnekaj...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.