https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Prekmurec Benjamin Jošar postal član uprave Zavarovalnice Triglav

05.11.2012 ob 13:11  

Agencija za zavarovalni nadzor je podelila funkcionarsko zavarovalniško licenco Benjaminu Jošarju.

 

Jošar bo v štiričlanski upravi Triglava, ki ga vodi Matjaž Rakovec, zadolžen za področje financ, računovodstva, strateškega načrtovanja in kontrolinga ter za upravljanje odvisnih družb. Jošarja je nadzorni svet Zavarovalnice Triglav kot člana uprave sicer imenoval že konec avgusta letos.

Jošar je v preteklosti deloval na področju bančništva in financ v družbi KD Group. Med drugim je bil predsednik uprave KD borznoposredniške družbe, pa tudi izvršni direktor in izvršni član upravnega odbora KD banke.

    Komentarji

    1. gost
      05.11.2012 ob 14:24 Najmlajši gost

      Benjamin pohvalno.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.11.2012 ob 14:26 Uroš gost

      Benjamin, čestitke od kolega iz KD Banke.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.11.2012 ob 18:20 Bodonci gost

      Fajn, ka nikak z Bodonskoga brejga, čestitke

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.11.2012 ob 21:24 gost gost

      Še en Slovenski Japi.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.11.2012 ob 21:27 Japi gost

      KDO JE JAPI? Japiji so tisti ljudje, ki bi žrtvovali vse za svojo službo. Največ na svetu jim pomeni denar. Navadno so to moški, stari od 30-45 let. Prepoznate jih po obleki znane blagovne znamke, svileni kravati, mobilnem telefonu, prenosnem računalniku, kovčku črne barve in seveda dobrem dragem avtomobilu. Znano je, da japiji zelo zapostavljajo svojo družino, če jo sploh imajo in skoraj nimajo prijateljev. Nimajo časa za šport ali druge dejavnosti, ki niso povezane z njihovim delom. Ponavadi zelo hitro napredujejo na zelo visok službeni položaj. Večino denarja, ki ga zaslužijo vložijo v delnice in nepremičnine. Priporočamo vam, da se jih izogibate, kajti obstaja zelo velika možnost, da se tega sindroma brezsrčnosti nalezete.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.11.2012 ob 8:47 Amra gost

      Čestitke! Zelo smo ponosni na tiste japije, ki si ta vzdevek prislužijo z odrekanjem, trdim in poštenim delom, vlaganjem v znanje, visokimi moralnimi standardi. Ironičen smisel za humor in skrb za prijatelje sta samo še dodani vrednosti. Sicer pa je znano, da so vsi najuspešnejši japiji nekoč bili hipiji.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.11.2012 ob 11:08 gost gost

      Triglav je itak v k...., še mau še mau, pa do druga, tretja največja zavarovalnica v sloveniji...

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.