https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski študentje popestrili tombolo v DOSOR-ju

Radenci, 22.11.2012 ob 15:00  

Minulo nedeljo so se varovancem DOSOR-ja pri igranju tombole pridružili tudi pomurski študentje.


Tombola ali njena angleška različica »bingo« je zelo priljubljena družabna igra. Predvsem je idealna igra za popestritev dolgih jesenskih in še daljših zimskih dni. Številne raziskave so pokazale, da večini ljudi ta igra pomeni izključno zabavo, saj je veliko preprostejša kot nekatere druge igre. Prav zato privablja širok krog igralcev in oboževalcev, ker jim ponuja tudi drugačno obliko druženja, zabave ali sprostitve.

Tombola je zelo priljubljena družabna igra tudi v DOSOR-ju, zato jo za tamkajšnje stanovalce izvajajo  enkrat mesečno. Tombola minulo nedeljo, 18. novembra, pa je bila nekoliko drugačna. Bila je medgeneracijska, saj so jo pripravili in popestrili prekmurski študentje prostovoljci, člani Kluba prekmurskih študentov.

Tombola je bila eden izmed dogodkov, izvedenih v okviru projekta prostovoljstva na področju medgeneracijskega sodelovanja pod imenom »Z roko v roki«.  Študenti so se potrudili, pripravili nekoliko drugačno tombolo in s tem dogodku dodali prav posebno noto. Zmagovalca so pospremili z zvoki harmonike, vse udeležence pa so tudi presenetili in jim razdelili simbolična darila. Vrtele so se  številke, ob  polki pa so se zavrteli tudi udeleženci tombole.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.