https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Medicinska sestra soboške bolnišnice izbrana za najsrčnejšo sestro v Sloveniji

Murska Sobota, 24.11.2012 ob 8:00  

Revija Zdravje je že četrtič izbirala najsrčnejše med zaposlenimi medicinskimi sestrami, patronažnimi sestrami in babicami na področju zdravstvene nege. Izbor po določenih kriterijih vsako leto poteka na predlog bralcev revije Zdravje. Splošna bolnišnica Murska Sobota je imela med izbranimi letos že svojo tretjo kandidatko. 

Letos je bila za najsrčnejšo medicinsko sestro izbrana Marija Kohek, glavna medicinska sestra Oddelka za neakutno bolnišnično obravnavo v Splošni bolnišnici Murska Sobota. To je uspeh, na katerega so v bolnišnici zelo ponosni. Leta 2009 je bila kot najsrčnejša babica izbrana Hedvika Koler, leta 2011 je bila med nominirankami  Metka Lipič Baligač, letos pa je zmagala Marijo Kohek. Priznanje pomeni potrditev dobrega dela celotni zdravstveni negi bolnišnice in vzpodbuda za vnaprej za vse zaposlene na področju zdravstvene nege.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.11.2012 ob 9:38 mt gost

      Uredniki,napačen naslov,Marija ni glavna sestra ,ampak negovalnega oddelka.marija tebi pa čestitke,tako naprej.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.11.2012 ob 11:30 Bandi gost

      Vej je pa fajn ka se zaslužni nagradijo, samo vsakomi je nagrada za dobro delo dana z plačo pa z uspešnostjo.Zdaj ka te uspešnosti več nega pa ostane plača.Ščem povedati naslednje vsak šteri ma vsaj malo v glavi ali srci nikak po svoji moči dela za dobrobit družbe, zato je pa nej prav da se zberajo Pomurci pa Pomurke leta pa nekši takši ka itak majo lepe plače pa jim je že itak z plačo dano ka morejo biti prijazni.Po mojem bi mogli nagraditi vse keri majo 500 eurov plače pa te tak lipo postrežejo v trgoinaj pa lokalih pa ti povejo dober den da pucajo cesto skkratka raja kera PA SE ITAK NE ŠTE. NEŠČEN NIKOGA PRIZADETI SAMO BOBI BOB POVEDATI TUDIK NAČIK VAM ga Marija pa želem še dale tak uspešno pot z MISLIJO ; NEPOZABI NA LIDI OKOLI SEBE

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.11.2012 ob 12:39 marija gost

      Ne bom se skrivala za psevdonimom, ker to nikoli ne počnem, rada bi rekla vsem" Hvala za izražene čestitke, res vsem," res pa je je kakor pravi gost Bandi, srčni ljudje so vsepovsod okrog nas in jaz mislim, da jih je veliko tudi v moji delovni sredini in to priznanje je tudi rezulta njihovega sodelovanja z mano na moji poklicni poti poleg vrlin, ki mi jih je dala moja družina. Če so to zame opazili svojci in bolniki, kot so zapisali v razlagi nominacije na reviji Zdravje, tisti ki so potrebovali mojo pomoč se jim iskreno zahvaljujem,...in ti vejo da zame poklic ni vir zaslužka v prvi vrsti ampak opravljam ta poklic kot poslanstvo, kar v zdravstvu mora biti vrlina na prvem mestu.Hvala še enkrat. Hkrati pa prosim, če uredništvo spremeni naslov, ker nisem glavna medicinska sestra bolnišnice ampak oddelka Neakutne bolnišnične obravnave

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.11.2012 ob 16:38 mh gost

      Draga kolegica Marija, iskrene čestitke! Biti medicinska sestra, pomeni biti Človek. Za vse ljudi, za vsako žuljavo roko, za vsako ranjeno srce. Želim predvsem to, da smo take vse in vsi, koliko nas je v Sloveniji. samo dober glas nam bo dal samospoštovanja, že tako se včasih na nas zliva vse preveč negodovanj. Bodimo srčni, dragi zdravstveni delavci! Uspešno še naprej! Hozjan Minka

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.11.2012 ob 21:43 Pohvalno gost

      SB Murska Sobota je nasplošno znana po prijaznosti!Ostale bolnice in klinični centri bi si jih lahko vzeli za vzgled in malo spremenili odnose.Zato pa si večinoma prekmurcev želi delati v tej bolnici in zaradi nesramnih odnosov komaj zdražijo v ostalih bolnicah. SB Murski Soboti pa želim še naprej ogromno pohval.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.11.2012 ob 23:29 gost gost

      ČESTITKE Marija ! Že iz oči in obraza se ji vidi, da je dobra duša. Da bi se še kakšno drugo medicinsko osebje vzelo zgled po njej. Nekaj osornih lahko potem pokvari zeloten ugled bolnišnice. Marija kar tako naprej !

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.11.2012 ob 23:57 sobočanka gost

      Iskrene čestitke sestra Marija.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.11.2012 ob 15:50 bolnica gost

      Čestitke vsem sestram v bolnišnici, res si zaslužijo-. SEM LEŽALA KOT BOLNICA, VSI SO BILI PRIJAZNI, NAMESTITEV UDOBNA, HRANA ZELO DOBRA, ZDRAVLJENJE USPEŠNO. BRAVO, IMAMO TUDI V PREKMURJU ŠE KAJ DOBREGA. TO SIGURNO BOLNICA JE. NAJ TAKO OSTANE.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.11.2012 ob 13:49 Peter gost

      Zelo sem vesel zate Marija in pravzaprav ne tako zelo presenečen, da si prejela tako lepo pohvalo in priznanje. Kdor je kadarkoli in kjerkoli že sodeloval s tabo, se je lahko na lastne oči prepričal koliko dobrote, dobre volje, smeha in pozitivnih misli premoreš. Upam, da ti nikoli ne zmanjka moči za svojo družino in osebne ambicije, saj se toliko razdajaš za paciente in službo. Iskreno ti čestitam in želim da ostaneš takšna kot si. Lep pozdrav s Koroške. P.S.: Še en dokaz, da dober glas seže v deveto vas.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.11.2012 ob 17:25 MS gost

      ČESTITKE VSEM SESTRAM ZA POŽRTVOVALNOST. PA ŠE SEXI SO ZELO.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.11.2012 ob 23:58 hrast gost

      Iskrene čestitke ga.Mariji.Ta naziv oziroma pohvalo za požrtvovalno in vzorno delo bi si zaslužila že veliko prej. Pravijo, da nikoli ni prepozno.O njenem kvalitetnem delu sem se prepričala že pred osmimi leti, ko sem imela mamao v bolnišnici.Nobena beseda ne more izraziti zahvalo za njen trud takrat in verjamem, da še danes opravlja svoje delo z veliko ljubeznijo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.