https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Topič: Fajić bo v nedeljo odigral zadnjo tekmo za Muro 05, a to bo velik dan za klub

Murska Sobota, 29.11.2012  

Po tem, ko so danes dopoldne svojo izjavo za javnost predstavili igralci Mure 05, je sedaj izjavo za javnost podal tudi predsednik črno-belih Miroslav Topič.

Igralci Mure 05 so danes s svojo izjavo za javnost opozorili na dogajanja v klubu in predstavili svoja videnja in občutke, med drugim so zapisali tudi da je pod vprašajem nedeljska tekma proti Mariboru. Svojo izjavo za javnost pa je sestavil tudi predsednik Mure 05 Miroslav Topič, ki predstavlja svoj pogled na dogajanja v klubu na kratko tudi opiše dogajanja, ki bodo v nedeljo pred, na in po tekmi proti Mariboru.

Predsednik Mure 05 je podal svojo izjavo za javnost

Izjavo predsednika Mure 05 objavljamo v celoti:

"Dragi igralci, spoštovani navijači in simpatizerji kluba Mura 05!

Od začetka pogajanj z nizozemskimi investitorji pa vse do danes, je bilo zaznati pozitivne premike pri poslovanju kluba tako na organizacijskem kot tudi finančnem področju. Ta pozitivni trend se še ni začel odražati tudi na igrišču, kar je logično povezano tudi z za enkrat še neurejeno finančno situacijo. Kljub temu, da sodelovanje še ni bilo formalizirano, je investitor že izvršil nekaj plačil in sicer celotno avgustovsko ter delno septembrsko plačo. To je bilo izvršeno v skladu z dogovori s posameznimi igralci v času prejšnjega obiska investitorja v Murski Soboti. Danes bi po tem dogovoru morali nakazati oktobrsko plačo, kar se žal ni zgodilo. Temu je sledila današnja poteza igralcev, ki jo jaz osebno razumem in ne obsojam. Vse informacije sem sprotno posredoval na Nizozemsko in kot posledica tega imajo predstavniki investitorja za danes sklican izredni sestanek. Investitor bo po tem sestanku tudi poslal izjavo za javnost, katero bomo nemudoma objavili. V tem trenutku vzrokov za današnjo zamudo ne morem komentirati, ker mi le-ti niso znani.

Za nedeljo, pred in po tekmi, imamo organiziran dogodek na katerem bo prisotnih več kot 50 gospodarstvenikov, večina od njih iz Slovenije, nekaj pa tudi iz tujine. Na tem dogodku bo javnosti predstavljen nov sponzor kluba SKY GLOBAL, ki se ukvarja z mobilno telefonijo in v letu 2013 planira lansiranje njihovih storitev na slovenskem tržišču. Višek dogodka pa bo podpis pogodbe med ND Mura 05 in Readen Holding Corporation. S tem bo tudi formalno urejeno razmerje med investitorjem in klubom ter postavljen temelj za nadaljna plačila, ki jih je investitor pripravljen vložiti v naš klub.

Osebno razumem vse tiste, ki so na tak ali drugačen način skeptični, jezni in razočarani, vendar se moramo zavedati, da je Readen Holding Corporation podjetje, ki kotira na borzi v ZDA in zaradi tega določeni postopki trajajo dlje kot bi si to vsi želeli.

Nedelja bo poseben dan za ljubitelje Mure 05! V prvi vrsti zato, ker bo ta dan končno v naše vrste formalno vstopil investitor Readen Holding Corporation, ker bo to zadnja tekma v dresu Nusmirja Fajića v črno-belem dresu in nenazadnje zato, ker bomo skupaj obrnili nov list v zgodovini tega kluba.

Prepričani smo, da bo ekipa, z vašo pomočjo, v nadaljevanju prvenstva lahko zasedala mesta v prvi polovici lestvice!

Lep športni pozdrav,

Miroslav Topič, predsednik kluba."

Preberite tudi: Igralcem Mure 05 prekipelo

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. krumpec
      29.11.2012 ob 21:46 krumpec

      novi sponzori?haha,kama ide fajić? :/

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.11.2012 ob 21:47 mojca gost

      Bog daj tvojoj reči hasek

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.11.2012 ob 21:52 smrad gost

      TOPIČ tebej v nedeljo tiramo iz kluba pred nizozemci, ka bodo videli, kako lopove in lažnivce tirajo navijači iz kluba. Pa vsak dan si govoril, da dobivajo tekoče plače, naenkrat si pa omenil, da so pri septembrski! Povej, kelko igralcev je " tekoče "plače, dobilo polovico ali še manj, kelko igralcev nemre k doktorje, ker niso plačani prispevki? TOPIČ ti si patološki lažnivec. To izjavo si v rit vtekni!

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.11.2012 ob 21:53 as gost

      razmis ti en kurac...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.11.2012 ob 21:57 wewe gost

      kak ste že dosadne s tauf murof pa ka se naure... En čas san še spremljo pa se trgo če kaj bau z nje ale zaj pa ste že samo bedne...

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. ales400
      29.11.2012 ob 21:58 ales400

      Podpis pogodbe tokrat ne bo NASLEDNJI TEDEN, ampak že čez 3 dni! NAPREDEK!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.11.2012 ob 22:04 gogo gost

      pa tej se dela norca iz sebej ali iz igralcev? Topič za tebej velja GOTOV SI

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.11.2012 ob 22:12 EDEN gost

      počakajte do nedelje,pa te mo vidli.............

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.11.2012 ob 22:13 mmc gost

      Kot prvo me zanima, če je g.Topič predložil dokumentacijo nadzornemu organu kluba,kot je bilo sklenjeno na občnem zboru? Potem me zanima, če je kdo videl, kaj vsebuje ta pogodba? Super, če se podpiše, ampak vemo, da g.Topič v tem času podpisuje, kar je dobro za njega in ne za klub!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.11.2012 ob 22:21 aww gost

      zanima me samo, kam gre Fajić? za mene eden najboljših napadalcev pri Muri v zadnjem desetletju! FAJO SRETAN PUT!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.11.2012 ob 22:23 KONEC PRAVLJIC gost

      SVETUJEM DA NOVINARJI POMURCA MALO POKLIČETE TA PODJETJA IN POVPRAŠATE O ČEM TA ČLOVEK GOVORI! Pomojem topič spoh nima znanja o angleščini! POZIVAM NOVINARJE, DA KONTAKTIRAJO TA PODJETJA, KER ME OZ. NAS ZANIMA O ČEM SE GRE!!!! KER TUKAJ KAR ON GOVORI NI NOBENE LOGIKE!!! TOPIČ TI PA OBLJUBLJAM, DA BOM V PRIMERU, DA NE DOBIM ŽELJENE PODATKE OSEBNO KONTAKTIRAL TA PODJETJA IN NATO VSE PODATKE POSREDOVAL V MEDIJE, DA SE BO VEDELO O ČEM SE GRE!!!! Tudi navijače pozivam, da napišete emaile v ta podjetja.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      29.11.2012 ob 22:23 silver gost

      Topič:trla baba lan ,da joj prodje dan!!Res si pravi Mutibarič!NI KAJ!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      29.11.2012 ob 22:23 opa opa gost

      In evo zopet bi Topiča nagnali. In potem? Potem pa propad Mure. Res ne vem kaj vi Prekmurci ne razumete. Topič je edini človek, ki lahko reši Muro in ne samo reši, ob podpisu pogodbe z Nizozemci in novim sponzorjem (ali novimi sponzorji) lahko Mure postane več kot le še eden izmed klubov v 1.ligi. Vi bi Topiča nagnali. Kaj potem? Potem pa bi se cedila med in mleko, nazaj bi prišel Šimundža, igralci bi naenkrat dobivali plače, vsi dolgovi do igralcev in "upnikom" bi se povrnila in Mura bi zacvetela kot že dolgo ne? Je tako? SANJA SVINJA O KORUZUI, KORUZE PA NI. Muro čaka propad in čisto nič drugega, ali pa stagniranje čisto pred propadom z vedno novimi in novimi posojili od raznih podjetij in vsake pol leta dogovarjanje z župani, da vam pomaga ipd. Pa Polanič in drugi. Če bi že kaj hoteli narediti, bi naredili. Ampak ne bodo nič. Pa če tudi pridejo kdaj na čelo. Kaj bodo naredili? Nič, Mura bo izpadla iz 1.lige. Kaj pa potem? Celi zadovoljni, da Mura nadaljuje na "zdravih temeljih" v nižjih ligah. Zbudite se že enkrat in nehajte sanjarit, še posebej pa ne imejte nekih nerealnih zahtev od ljudi, ki vodijo klub, saj so razmere zelo težke. KAJ VAM NI JASNO? Topič tvega in išče možnosti. Ja, z Italijani ni uspelo. Pa kaj. PA KAJ? In zaradi tega odstop, ker mu ni uspelo. Saj noben ni rekel, da bo uspelo. Edina napaka Topiča je to, da takoj pove ljudem, kakšne ima ideje in to takoj Prekmurski narod vzeme čisto resno in je potem razočarano, ker se to ne uresniči. MOŽNOSTI probava Topič, katereih je zelo malo ob teh težkih gospodarskih časih. Pa je očitno vseeno dovolj sposoben, da najde tuje vlagatelje. Ja kaj bi vi? Mala Slovenska podjetja, ki bi dala vsaka nekaj denarja? Ne se smešit. Naredila bi to iz usmiljena, po letu dni pa bi odšli. Še enkrat. Dajte že razmišljat trezno, pa tudi kaj pomagat, ne pa skoz gnjavit, da naj Topič odstopi. Res želim Muri, da uspe!

      12 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.11.2012 ob 22:24 austria gost

      Fajo ide v Sturm Graz... preverjeno sretno i nek je sa srecom majstore :(

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      29.11.2012 ob 22:26 KONEC PRAVLJIC gost

      SKY GLOBAL POIŠČITE MI NJIHOVO DOMAČO STRAN, DA JIH V NASLEDNJIH DNEH KONTAKTIRAM!!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      29.11.2012 ob 22:32 denis gost

      fajić sretan put.topić ti si pa GOTOF!!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      29.11.2012 ob 22:34 lizika lizač gost

      čopič nan oči maže.AAAAAAAAAA! NIKA NE VIDIN!!!!!!!!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      29.11.2012 ob 22:53 gost

      TOPIČ LAŽOF ! GOTOF SI !

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      29.11.2012 ob 23:24 Nimašpojmaofinancah! gost

      Najbolj zanimiva, smešna, žalostna,...mi je bila izjava"Readen Holding Corporation podjetje, ki kotira na borzi v ZDA in zaradi tega določeni postopki trajajo dlje kot bi si to vsi želeli." Prosim, naj Topič, če je dovolj sposoben (retorična trditev), ali pa Nizozemci, razložijo, zakaj bi zaradi kotiranja na borzi, bili postopki dolgotrajnejši, predvsem enostavno nakazilo po že sklenjeni (sponzorski) pogodbi? Topič, izjavil si, da ti ni problem odstopiti, ampak misliš, da to ne bi bila prava poteza. Predlagam, da vseeno poizkusiš z odstopom, če se bo izkazalo, da je to bila slaba poteza, sem prepričan, da te bodo pri Muri 05 takoj povabili nazaj, če pa bo se izkazalo, da je to vseeno prava poteza pa boš končno naredil nekaj dobrega za svoj/naš klub, za katerega govoriš, da mu želiš le dobro, torej....

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      30.11.2012 ob 0:43 LLFCA gost

      Katastrofa!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      30.11.2012 ob 2:41 Mali gost

      SRETNO FAJO

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      30.11.2012 ob 5:34 lol gost

      SKOZ GDA SO GLEDALCI FEJST PROTI NJEMI PRIDE NEKŠEN SPONZOR ALI DOBRA NOVICA.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      30.11.2012 ob 6:42 mike gost

      Lažov, kako te ni sram baraba

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      30.11.2012 ob 6:45 ANDREJA gost

      V TISTI POTOK BI CELO UPRAVO MURE TREBALO ZMETATAT,, SAMO RAJŠI NE DA SE NE BI KJE PODTALNICA PREVEČ ONESNAŽILA,,,, MISLIM DA KUP HLEVSLEGA GNOJA TAK NE SMRDI KOT PA VSE TO SKUPAJ KAJ SE DOGAJA

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      30.11.2012 ob 6:55 štala gost

      BLEK gringosi zdajje jasno, zakoj ste vsi tak debeli.Tej majster Topičič vas redno krmi.Ne gine vam gostovanje na Hodoši naslednjo sezono.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      30.11.2012 ob 6:57 globalsky gost

      http://www.globalsky.com/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      30.11.2012 ob 7:23 realist gost

      CE NI NIZOTEMCEV-NI MURE PAMETNJAKOVICI...TOCNO SE VE KDO SERE GORE PO TEH FORUMAH NAMESTO KA BE REALNO POGLEDALI SITUACIJO...MURA FOREVER

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      30.11.2012 ob 7:26 navijač gost

      Fajić ide v Beltince,tan vsaj plačo dobij...Srečko ga je kujpo ....

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      30.11.2012 ob 7:33 KAR NEKDO gost

      Res ste daleč prišli. Vsi vi veliki navijači ste navadne pičke. Že koliko krat ste rekli, da boste šli v Fazanerijo red delat. Ste kdaj to naredili v resnici? Ja ste, doma v sobi. Zato pa delajo z klubom kot svinja z mehom. Tudi sami ste si krivi. Sklicati bi bilo izredno skupščino in Topiča tre nesposobneže nagnati. Dokler boste samo govorili, ne bo NIČ.In bojim se, da se pripravlja NAJBOLJ ČRN SCENARIJ, TO JE PROPAD MURE. In potem?

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      30.11.2012 ob 7:56 IĆ-PIĆ gost

      Tej Topić je resno betežen. priporočam obisk kakšne ustanove :-D

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      30.11.2012 ob 8:33 Brzi gost

      Pa ka ste noure? Pri Muri05 je tou že tak vse smešno, ka človek nemre niti izjaviti: GLEJTE, ZAČETEK KONCA!!! Začetek je že dugo, konec de pa prišo še do konca 2012. Ljudstvo Maji so vseeno nekaj trufele z datumom 21.12.20012 - PROPAD MURE05.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      30.11.2012 ob 8:37 friko gost

      gost - KONEC PRAVLJIC in podobni pacienti, PES VAM J***O KRETENSKE MATERE, nej si bil sposoben nika naprafti kda si bil v upravnon odbore zdaj pa ščeš/te vničiti vse ka nikak drugi dela BUDALE BLESAVE!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      30.11.2012 ob 8:43 Kaj je to BG? gost

      Pa ka do gringosi rejd delale, če so pa stari cca. 15 let. To je otroški vrtec nej pa navijaška skupina.......Deca kera doma nemajo preskrbljenoga varstva.....Black Gringosi so bili 10 let pa še malo nazaj.......

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      30.11.2012 ob 8:49 manemoj gost

      Uf spet novi sponzor? Pa kak bo Mura porabila ves ta spozorski denar, ki ga očitno ne bo malo? Readen Holding Corporation, SKY GLOBAL in 50 gospodarstvenikov vsa čast Miro. Tvojega besedičenja imamo vsi dovolj, preidi k dejanjem!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      30.11.2012 ob 9:04 x gost

      mislim ka tiste minuse keri komentari šinflejo Toiča davle samo on ka nihče je nej tak nori ka bi daval minuse za komentare keri resnico pišejo,, lopovi ja vse v tisti potok zmetati kak je nehče že napiso pred menof,,

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      30.11.2012 ob 9:07 mrš gost

      Vse bou,vse bou...v nedelo...samo pitaj boga kero.:)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      30.11.2012 ob 9:25 KIRI gost

      TOPIČ NAMERNO LAGANJE OZ. ZAVAJANJE ZADNJA TEKMA JESENSKEGA DELA TE PA SPIZDI Z PENAZAME TE VIDLE KA DE TAK NAMERNO ZAVAJANJE KAO KA JE VSE OK TE PA SPAKIRA PA ODIDE S KEŠON KMET EDEN!!! TOPIČ--GOTOV SI!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      30.11.2012 ob 9:27 xxx gost

      Ljudje ne verjite mu.ČE DOBRO PREČITAŠ NJEGOV ČLANEK UGOTOVIŠ,DA JE VSE ENA VELIKA LAŽ, kaj ma tu veze borza in ostalo klanfanje, pa neki novi sponzorji ZOPET LAŽE NAS LJUDI ,IGRALCE,NAVIJAČE PA IMA ZA OVCE IN KOZLE. LJUDJE dosti je tega končajmo zdaj, da ne bomo vlekli še v drugo leto. NE NASEDAJTE DOBRO PREČITAJTE NJEGOV ČLANEK.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      30.11.2012 ob 9:47 gost gost

      Poleti so hoteli za Fajiča veliki denar pokasirat.. Zdaj pa so ga pustili kot prostega igralca. To je dober posel za klub............

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      30.11.2012 ob 10:28 joco gost

      ma tej fajič je baje totalna budala..naj samo ide v pm

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      30.11.2012 ob 10:41 TONČEK gost

      Kere klup je tau ka manjake zeme kak je FAJEČ?

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      30.11.2012 ob 10:59 tik tak gost

      Ura je 5 čez 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      30.11.2012 ob 11:12 Topic j...m. Ti m...r gost

      Za tejbe je zatvor nej pa odstop zbaj ka so prisli evropske pejneze bos blagajno sprazno te pa povejs ka so bilij taksni dolgovi znamo te kaksen lopov se za to v nedeljo pokazimo b.g kdo smo v boj za klub svoj enkrat mura za vedno mura

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      30.11.2012 ob 11:18 novi predsednik gost

      ˝Topič: Fajić bo v nedeljo odigral zadnjo tekmo za Muro 05, a to bo velik dan za klub ˝ Seveda, ker bo to tudi njegova zadnja tekma kot predsednik Mere05 in bo ODSTOPIL tudi on SAM !!! GOTOF SI Topić!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      30.11.2012 ob 11:19 P...r topic gost

      Sigdar mas kaksen dober izgovor da ti pod ritjov gori ti p...r p...a ti m.....a svinja lopovska

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      30.11.2012 ob 11:37 crv gost

      evropski peneze so še nej prišli tak piše gnes v novicah taka neven te ka je rejsan v glavnem lažlivec pa nej odstopi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      30.11.2012 ob 11:52 feso gost

      V nedeljo bo drugi december in ne prvi april. Teh 50 gostov bi rajši imenovali upniki in ne gospodarstveniki. Večina ljudi bo na tekmo prišla zaradi podpore mariborčanom in violam za vstajo ljudstva, ne pa zaradi nogometa.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      30.11.2012 ob 12:07 radovedna gost

      Vsaj eno ime firme in gospodarstvenika bi rada znala, da ga pridem pogledat v nedeljo!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      30.11.2012 ob 12:11 mike gost

      Naženimo to barabo lažnivo kradljivo prekmurja

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      30.11.2012 ob 12:23 LP gost

      NI SAMO TOPIČ KRIV!!!!!!!!!!!!!!!!! TUDI ŽUPAN JE KRIV!!! ŠTIHEC IN TOPIČ ENAKA KRIVCA! Upam, da se zavedate...TA ČLOVEK NE MORE BITI VEČ ŽUPAN ALI JAVNI USLUŽBENEC

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      30.11.2012 ob 12:25 ŠTIHEC IN TOPIČ gost

      ŠE TO: štihec postavi MUZO v centru MS, ne more pa asfaltirati parkirišče pred bolnico!!!!!!!!!! TOPIČ IN ŠTIHEC RAUS!!!! ŠE ENKRAT TOPIČ NI SAM PRI TEM (NE POZABIT NA ŠTIHECA)!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      30.11.2012 ob 12:42 miha gost

      Če Štihec ne bi podprl Topiča na zadnjem občnem zboru ga več nebi bilo!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      30.11.2012 ob 12:51 eding edong gost

      nove obljube stari norci! V nedelo pa nede niti eden kemičen piso pa se podpis prestavi na "naslednji teden". fajko kakšen koli je bil je bar znal gol date - če bi v klubi korektni bili bi mogoče še kaj bilo z njega! Mo vidli kakšen de v normalnon klube pa mo te sodili! za topiča pa župana pa škoda zgubljati besed! 7.12. mo vse povedali če prvle nej! v četrtek na mikloševo, v petek pa povejmo svoje!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      30.11.2012 ob 13:45 EDEN gost

      @KONEC PRAVLJIC-ka,tebi se je tudi poslabšalo,ali ka..............pumpaš eden..............

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      30.11.2012 ob 15:07 majkemi gost

      Ka pa mate za nedelo izgovor, ka vas nede na tekmo? Topič, investitore ali sneg?!?!?! Malo se zresnite pa počajakte do nedele. Šinfanje pa govorjenje "gotof si" tu nede pomagalo! Če pa nede v nedelo nič od teh investitorov, pa ite pred stadion pa tan bojte glasni. De vsaj hasek od toga

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      30.11.2012 ob 15:30 ado ado ado gost

      topic sam ti po resnici povem ka ne spilaj se ker nede dobro...... adem ado . tak ka bos znao sto san.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. prekmurjerepublika
      30.11.2012 ob 15:38 prekmurjerepublika

      V nedelo vsi na tekmo, keri telko šinfate pa sploj, ote pa vsaj protestejratjte pa šinfajte vse po vrsti, ker drujgo tak ne vejte!!! Topič tij pa maš v nedelo zadnjo šanso, v pondejlek pakivaj kufre, v kolikor nede podpisana pogodba z bilokerin investitoron in v kolikor do sobote večer nedo igralci dobili vsaj nekaj zaostalih plač nakazanih. Zaj pa folga sranja.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      30.11.2012 ob 15:46 NE NA TEKMO gost

      prekmurjerepublika Če de tekma zašenki iden, drugače pa NEJ! SMO ZADOSTI PROTESTIRALI PA NIČ NEJE POMAGALO! ČLOVIK SE DOBRO ZAVEDA NEZADOVOLJSTVA IN KLJUB TEMU DALE ZAJEBAVLE. ZGUBO JE SLUŽBO SEDAJ PA ŠČE MURO CECATI!!!! MOJE PEJNEZE NEDE ZAPRAVLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE GREMO NA TEKMO, KER NE DAMO DENARJA!!!!!!

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. prekmurjerepublika
      30.11.2012 ob 15:57 prekmurjerepublika

      Tude, če vsi napijšete ka vas nede na tekmo, de nas vseeno 500 fanatikov tan stalo, keri mo šli tuj v najslabšon podpret dečke in naš klub. Pa tudi nan je težko date 8 evrov, ale vedno san dao in vedno mo. Zaj je zadnja tekma, proti maribore, na keroj do dečke dale vse od sebej, če gli je sranje v klube. Trbej dečke podprejte. Topiča pa upravo z nizozozemcame vred pa more cejli stadion izžvižgate. Vsi keri pa te palik doma pa si nekaj zapomnite : ZAJ DA JE KLUB V TAKŠON SRANJE NJEMI VEDNO VNOVIČ OBRNETE HRBET (PREDVSEN IGRALCON). TE DA DO SE PA PALIK BORILE ZA EVROPO PA TE NAJVEKŠI NAVIJAČE. DOJ SE POSEREN NA TAKŠE LIDIJ. ČE ZAJ NEMRETE NA TEKMO (PA ZNAN KA JE SLABA SITUACIJA) TE VAS DRGAUČ TUJ NEJ TRBEJ. PA DALE DOMA PRED COMPON SEJTE PA DALE DOJ SERTE. :)

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      30.11.2012 ob 16:19 NE NE gost

      prekmurjerepublika Ka ti karte poberaš??? Saj te igralci do tudi pomalik odišli če do meli možnost. In kda do odišli do čim prej ščeli pozabiti na muro05 in sranja ki so se tam dogajala! GE VSTOPNINE NE DAM!!!! ŽELIM SI DA DO NIZOZMECI VIDELI KELKO NAVIJAČOV JE PRIPRAVLJENIH SPONZOREJRATI TOPIČEVA SRANJA!!!! NAS JE PA BILAU DOSTA IN SO FUČKALI... PA NIKA NEJE POMAGALO!!! NEJ SAN NASILEN ČNLOVIK, san strpen, AMPAK KA JE PREVEČ JE PA PREVEČ! MOJA FILOZOFIJA: kak dugo je topič v klubi pejnez več ne DAM! Kda do občinske volitve volin prauti ŠTIHECI!!!! Tau je moja filozofija in filozofija mojih kolegov!!!! POZNAN PA NOGOMETAŠE KATERI SE STRINJAJO IN NAS RAZMIJO!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      30.11.2012 ob 16:24 ne ne gost

      ŠE TAU: prekmurjerepublikaOD TEH 500 FANATIKOV, DE ŠLO 300 ALI VEČ MARIBOR GLEDAT IN NE ZA TOPIČA NAVIJAT!!!!!!! Tak ka folk KA JE PREVEČ PA JE PREVEČ!!!!! IDTE RAJŠI ZA TE PEJNEZE NA PIJAČO OZ. NKAJ DOBREGA NAREDITE. VZTOPNINO TOPIČ OD NAS VEČ NE DOBI.....!!!!! In tudi vidi se ka več nega publike! NAVIJAČI NEJSO NAURI. DEČKI NA IGRIŠČI PA RAZMIJO KA MAJO PUN KUFER VSEGA!!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      30.11.2012 ob 16:27 KOMEDIJANT gost

      prekmurjerepublika ne trudi se z minusi, ker folk neje nauri:) PAČ NEDE VELKOGA ZASLUŽKA NA KARTAJ!!!! TI IDI FAJN GLEDAT PA NAM SPOROČAJ NA POMURCI KAK TE SE DRLI IN PROTESTIRALI!!!! Lejko pa tudi preveriš kelko kart si paubro:)

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      30.11.2012 ob 16:39 fajic gost

      joco i tonček napušite mi se ....

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      30.11.2012 ob 18:19 fery1 gost

      ostri komentari pa me zanima če bo kdo bil v koži igralcev ka jim stalno Topič-lažljivec natepa in jim laže. Mislim ka je to začetek konca soboškoga nogometa in nikdar več toga kluba nede. Najvekš problem je ka je bil od svojih lapcov ponovno zvoljeni. Navijači nika njemi nemrete ka je urasno zvoljeni in ga tisti njegovi lapci ščitijo. Čas bi že bil ka povejo kama je šlo tistih 750.000 evrov kama so jih djali in kelko od toga so dobili igralci. Čas je ka si enok poglednemo v oči in si povemo ka in koma. Ges že odin na tekme od leta 1962 pa me je zdaj sran ka moren vse to prenašati. Predlagan ka nas more v nedelo čimveč na tekmo in podpreti igralce šteri si to zaslužijo

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      30.11.2012 ob 18:56 gorički gost

      JAAAAAAAAAAAAAAAAA,,JAAAAAAAAAAA,JAAAAAAAAAAAA, SAMO SE LAŽE,VSE PO VPREK. NAJBOKŠE BI BILO,KA ŠPILAJO PRED PRAZNIMI TRIBUNAMI.PA TE DO VIDLI,VEJPA LEDGE,NEJ PA VSE VERJETI,KOK NAŠIM POLITIKOM. VSI SO ISTI.BREZ VEZE SE JE TRGATI.RAJŠI DOMA ALI PA GE V GOSTILNI SEJDI.!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      30.11.2012 ob 18:59 :) gost

      fala bouge ka fajić že idnauk ide... že je čas biu, sploj nej na treninge odo, malo v bosno sklizno zmejs, pa še izjavo je ka be rajše šau nazaj v bosno, kak pa ka be tü osto.... resno ka je dober napadalec, ale ka tou pomaga ka nema 5% v glavej...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      30.11.2012 ob 19:06 andy gost

      nejden več na tekme

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      30.11.2012 ob 21:48 norci ka odimo na tekme pa keš ta mečemo gost

      še si v svojon svete topič kda boš henjo farbate ljudi svaka čast igralcom ki so vstrajali ob tebi njim kapa dol tebi kot glasi cela slovenija gotov si topič čas de ka bi odstopo ka pride šteri druge gor ka je nej v svojon svejte vozite pa vozite igralce za plače pa nemate nej mete za norce navijače igralcon pa ne špilajte v nedelo dokler ne rejšijo finančne obveznosti do vas lp

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. prekmurjerepublika
      30.11.2012 ob 22:02 prekmurjerepublika

      Tisti keri mamo radi tou muro mo šli na tekmo ne glede na katastrofalno ozadje, tisti kerin van je pa mura nej fejs pri srce pa pač nete šli in te rajše na toplon gledale prenos na prvaliga. si, ali pa še tou nej!! Saki pa zna, kelko njemi pomeni tej klub. Vsi razlogi zakoj nej ite na tekmo so na mesti ali za človeka, keri ma rad muro so nej zadosti :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      30.11.2012 ob 22:52 JANKO gost

      Pomurjerepublika...komi ti talas ka nema rad mure seljak! Ge nejden na tekmo ker man pun kurac vsega! Po eni strani placan ogled tekme, po drugi strani pa se topic z mene smije! Na cejloj crti so mi srce strli. KAK DUGO KE TOPIC ZRAVEN NEJDEN NA TEKMO. In naj mi nisce ne guci ka mi je vseeno za muro. Se najmenje pa ti pomurjerepublika keri verjetno vstopnino pobejras pa NAPIHAVLES FOLK NAJ ZAPRAVLA! F**** YOU! IDI PA TAU TRAUSI TOPICI!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      30.11.2012 ob 23:20 brezveze gost

      neven zakoj tak napekate proti topiči ? van je fajn pravo ka de v nedeljo,zato bole ka se zdržite neouksnih komentarjev in počakajte nedeljo.Samo telko za ifo.vsi vi ki grozite in pišete nekaj na pamet vas bo doletela v kratkem nema veza boste videli ?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      01.12.2012 ob 0:02 Ww gost

      Zadnji evro za muro dam pa ce mo mel kruh ali ne enkrat mura za vedno mura

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      01.12.2012 ob 8:32 xxxl gost

      Take stvari se samo lahko dogajajo pri MURI.Pogoji in bolj plačani igralci so še v 1.medobčinski ligi M.Sobota.Ne razumem kaj čakajo GRNGOSI že bi ga morali spakirat od kluba.Topič ima svojo plačo a delavcam IGRLEC jo ni dobil že kak dolgo.Stirat ga terbej ve z M.Sobote.SRAMOTA ZA NAŠO REGIJO KA LEJKO Z NAMI TAK DELA EN""""TOPIČ-----IČ"KA SPOSOBEN NIČ SAME LAŽI SO GA.NAJ SI KUPI OVCE PA NAJ JE NA POMOŽNIH IGRIŠČIH TAM PASE "ON JE PRAVI ČOBAN SOBOŠKE BUDALE KAK DUGO TE ŠE TOU GLEJDALI KA VAS NATEGAVLE SPONZOR GOR SPONZOR DOL

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.