https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurska gospodarska zbornica podelila nagrade za inovativnost

Murska Sobota, 01.12.2012 ob 11:30  

Pomurska gospodarska zbornica je z namenom spodbujanja inovativnosti v regiji že enajstič podelila priznanja najboljšim inovacijam.

 

Priznanje za najboljše regijske inovacije  predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom pomurskih podjetij in njenih inovatorjev in s tem promocijo inovativnosti v Pomurju in širše. Na razpis za leto 2011 je v razpisanem roku prispelo osem vlog, ki jih je komisija v sestavi dr. Majda Bagar Povše, mag. Daniel Copot in Silvijan Čivre (komisija deluje v sklopu Odbora za razvoj, inovacije in konkurenčnost podjetij) v skladu z veljavnim Pravilnikom o podeljevanju priznanj inovacijam pregledala in ocenila ter podelila tri bronasta, tri srebrna in dve zlati priznanji.

Zlato priznanje so si pridobili Robert Gönc in Boris Denša iz Varisa za inteligentno gotovo kopalnico ter Simona Mohar iz podjetja Galex za pripravo kozmetičnih izdelkov za nego kože, ki vsebujejo termo mineralno vodo in naravni antioksidant.

S srebrnim priznanjem so bili nagrajeni Peter Klemen iz podjetja RC Maspos za optimizacijo projektiranja, sestave in instalacije antenskih sistemov za prizemeljsko televizijo DVB-T in DVB-T2, Aleš Žekš in Matjaž Pavlinjek iz podjetja ROTO Pavlinjek za čistilno napravo Eco-box 4-6 PE ter Marko Borko za prostosede, prilagodljive stole.

Bronasta priznanja pa so dobili Darko Magdič iz Arconta za stroj za razrez električnih kablov in kolutov, Dragutin Jurovič iz Varisa za nov tehnološki postopek izdelave  betonske konstrukcije gotove kopalnice ter Franjo Karlovčec in Mateja Rovan iz M-Energetike za inteligentno daljinsko ogrevanje v urbanih naseljih.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.