https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Policija: Protest v Murski Soboti potekal mirno

Murska Sobota, 08.12.2012 ob 8:10  

S policije so sporočili, da je včerajšnji protest v središču Murske Sobote potekal mirno. Policija ocenjuje, da se je protesta proti vladajočim elitam v Murski Soboti udeležilo okoli 2500 udeležencev.


Policisti so odvzeli prostost dvema protestnikoma, starima 18 in 29 let,  ki sta  poskušala z  betonskimi  tlakovci  priti na protestni shod. Po končanem shodu sta bila oba izpuščena iz pridržanja. Drugih ukrepov policija na včerajšnjem protestu v Murski Soboti ni izvedla.

    Komentarji

    1. gost
      08.12.2012 ob 9:04 lujzek25 gost

      Vidite,če policija ne začne je mir,če pa začnejo pa GRON VDARI......)))

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.12.2012 ob 9:20 xy gost

      Zakaj bi policija začela, saj pa ni bilo Janševih plačancev z betonskimi tlakovci.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.12.2012 ob 22:09 gost gost

      Jooojjjjj xy, kak si nor. Kakšni Janševi plačanci? Če dež narobe pada, nekateri takoj krivite Janša. Če se komu prdec postrani postavi, je kriv Janša. Eni imate res preganjavico in v vsakem temnem kotu vidite Janša. Ubožčki. Pa ne, da bi raje imel strica iz Cipra za šefa vlade? No, jaz bi ga dal gor za kakšno leto. Potem pa boste EU prosili kruha. Sicer se lahko to zgodi tudi pod Janševo vlado, če bodo razni Semoliči, Štruklji, Palčki iz Murgel in podobni spodbujali k protestom, štrajkom in grozili z novimi in novimi referendumi, še preden je kak zakon sploh napisan.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.12.2012 ob 11:40 KAR NEKDO gost

      gost-gost sem prepričan da si en od IJJ, GLEDE NA KOMENTARJE. SLABO KOT NAM GRE POD IJJ NAM NI ŠLO ŠE NIKOLI. Upam da se čim prej poberejo vsi, ki so v parlamentu zadnjih petnajst let in pride nova garnitura, upam z LAHOVNIKOM na čelu.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.12.2012 ob 12:06 c gost

      gost-negre ti slabo,a se bojiš da ti bo šlo.Zato se potiš ko spiš in sanjaš "janšo" a vsega lepega je enkrat konec.Začeti bo treba delat in ne samo hoditi v službo.Zato se tako krčevito borite z palčkom da bi vsi ti privilegiji ostali.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.