https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO: Prekmurski glasbenik Vedran Franc Husar posnel nov videospot

25.12.2012 ob 14:00  

V teh dneh je izšel videospot prekmurskega pevca Vedrana Franca Husarja »Moj rojstni kraj«.


Besedilo ter glasbo za pesem Moj rojstni kraj je napisal avtor Vedran Franc Husar, za aranžma pa je poskrbel Dejan Borovič. Videospot je pevec z ekipo snemal letos jeseni, pod njega se je podpisal prekmurski snemalec in režiser Niko Karo.

O vtisih s snemanja je povedal avtor: »Samo snemanje je bilo zelo zanimivo, tudi zato, ker sem k sodelovanju povabil profesionalno gledališko igralko in plesalko Katjo Šantl. Njene izkušnje so bile zelo dobrodošle,kar se tiče posnetih kadrov ter plesnih vložkov.«

VIDEO:

»Menim, da je pesem Moj rojstni kraj prav primerna za trenutne razmere. Z ozirom na to, kako smo vsi razočarani nad stanjem, v kakršnem trenutno smo, potrebuje vsak od nas neko zatočišče, kotiček kamor se lahko zateče in mu je tam vsaj malo lepše,prijetneje. In mislim,da v tem primeru prav nič ne more nadomestiti domačega kraja oziroma doma,« je še povedal Husar.

FOTO: Dušan Antolin

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.12.2012 ob 14:37 alf gost

      Husar lekar lovi miso kovaca...!!!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.12.2012 ob 17:50 v gost

      letih ali v čem drugem.?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.12.2012 ob 18:03 capy gost

      vedran....hvala lepa za lepo pesmico...vse so lepe...ena mi je posebno lepa...ja..bela golobica je zakon...vse dobro ob današnjem prazniku in vse dobro v novem letu...le tako naprej..

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.12.2012 ob 10:52 Vata gost

      Vedran je kao pravi dalmoš, šče malo pa de splitski festival spadno.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.12.2012 ob 21:28 luka gost

      bravo husar ti si car ,samo tako naprej

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.