https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Šesti novoletni pohod KK TIM MLIN Beltinci

07.01.2013 ob 8:15  

Minulo soboto je društvo KK TIM MLIN Beltinci priredilo že 6. novoletni pohod, ki se ga je udeležilo več kot 50 pohodnikov. Pohodnike, ki so minulih pet let bili vajeni poti ob reki Muri, je čakala nova proga, speljana ob lepo urejenih poteh ob potoku Črnec in potoku Dobel.

Pohodniki, ki jih je ves čas grelo toplo sonce, so se najprej ustavili pri sotočju potokov Črnec in Dobel (»Krtača«). Pot so nadaljevali do Občine Odranci, kjer so si ogledali turistične točke mlin, kovačijo in žganjarno, nato pa krenili nazaj do »Krtače« ter do ribiškega doma pri veških grabah, kjer je sledilo okrepčilo.

10 km dolgo pot so zaključili v domači gostilni, kjer jih je čakala bujta repa, prijetno druženje pa so popestrili tudi zvoki harmonike in kitare. Društvo KK TIM MLIN Beltinci je podelilo simbolične nagrade, in sicer najštevilčnejši ekipi (TD Beltinci), najmlajšim udeležencem ter najstarejšim udeležencem.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.