https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Občinski svetniki v Ljutomeru končno sprejeli proračun za tekoče leto

Ljutomer, 16.01.2013 ob 16:12  

V Ljutomeru pravkar poteka 16. redna seja Občinskega sveta Občine Ljutomer, na kateri so po enournem odmoru, v katerem so se občinski svetniki dogovarjali okrog nekaterih zadev glede proračuna, končno sprejeli proračun za leto 2013.

Proračun za letošnje leto je potrdilo 19 od 21 občinskih svetnikov, dva sta se glasovanja vzdržala. Proračun, ki je osnova za normalno delovanje občine, je bil tako po številnih zapletih in večkratni zavrnitvi končno sprejet.

Več o seji boste lahko prebrali v jutrišnjem prispevku ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.01.2013 ob 17:15 gost gost

      Da ne bi sedaj spet bili kakšni izgovori, da se ne more delati. Proračun je. Sedaj pa delat. V občinski upravi se itak noben ne bo zašvical.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.01.2013 ob 18:02 Carleone gost

      Ne poznam podrobnosti niti županje, niti svetnikov. Večkrat pa sem gledal njhovo sejo. Pa to je lahko uspešnica v stilu "Moj ata socialistični kulak". Neverjetno. Ali so ti svetniki sploh pripravljeni kaj sprejeti? Se sploh zavedajo, za kaj so jih ljudje izvolili? Vem pa, da je podobno tudi v ostalih občinskih svetih. Gledajo tiste "bedake" iz državnega zbora in jih oponašajo. Gredo se, kdo bo iz sebe napravil večjega bedaka. Prvo, kar bi bilo potrebno storiti je, da se jim ukine sejnina.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.01.2013 ob 18:08 gost gost

      tako in bomo lahko naprej zapravljali davkoplačevalski denar jipiiiiiiii.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.01.2013 ob 21:21 Carleone gost

      Očitno si "Kangler" seznanjen s konkretno situacijo. Zdi se mi, da je nekaj narobe v samem sistemu. Naša država je kompletno "u banani".

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.01.2013 ob 6:26 pr olgin gost

      no, zdaj se bo pa pricelo sra** naprej.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.01.2013 ob 15:05 vunja gost

      Da san vgojno gor stano pa prišo vö san preštimo nekši čüden düj, ka nekaj vunja. Pa iščen, pa iščen otkec te ide tej düj. Pa negi tan od Möre vliče lüft, pa dale preštimavlen pa gor priden, ka tou vliče tan s Štajera. Te priden gor, ka tou vunja tisti Lotmerški proračun. Tak so ga zgroužali, ke je šče knan potegnilo tej smrdeči lüft.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.