https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Gornji Radgoni se obeta kar osem sejmov

Gornja Radgona, 18.01.2013 ob 17:45  

Na današnji konferenci je Pomurski sejem predstavil sejme, ocenjevanja in projekt Vinska kraljica, ki so jih uspešno izpeljali v jubilejnem sejemskem letu 2012 ter predstavili program sejmov in ocenjevanj v letu 2013. Spomladi bodo organizirali kar štiri sejme, ki so jih poimenovali Pomladni sejem (Megra, Engra, Kogra in POS), Post Viva, Lov in Naturo. Tradicionalni in največji sejem AGRA pa bo organiziran konec avgusta.


V letu 2013 bo Pomurski sejem organiziral 8 sejmov v treh terminih, 6 ocenjevanj kakovosti, slikarsko kolonijo »Vinogradi obeh bregov Mure« ter vodil projekt Vinska kraljica Slovenije.

Tako se obetajo: 

- POMLADNI SEJEM  gradbeništva, energetike, komunale in obrti (MEGRA, ENGRA, KOGRA, POS) od 4.–7. aprila 2013

- POST VIVA Mednarodni sejem pogrebnih in pokopaliških dejavnosti od 5.–7. aprila 2013

- LOV Mednarodni sejem lovstva in ribištva od 19.–21. aprila 2013

- NATURO Mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi od 19.–21. aprila 2013 ter 

- AGRA Mednarodni kmetijsko-živilski sejem od 24.–29. avgusta 2013

Na šestih ocenjevanjih kakovosti bodo konec meseca maja in junija ocenjevali sveže meso in mesne izdelke, od 4. do 7. junija mleko in mlečne izdelke, 21. junija pa sokove, brezalkoholne pijač in embalirane vode.

Potekalo bo tudi odprto državno ocenjevanje vin - Vino Slovenija Gornja Radgona, in sicer ocenjevanje vin iz ekološko pridelanega grozdja (22. - 26. 7. 2013), ocenjevanje medu z mednarodno udeležbo (6. 8. 2013) in mednarodno ocenjevanje kmetijske mehanizacije in opreme (22. – 23. 8. 2013).

Skupaj z okrajnim glavarstvom Bad Radkesburg bodo 19-ič organizirali slikarsko kolonijo “Vinogradi obeh bregov Mure”. Pred kratkim okronana Vinska kraljica Slovenije, Neža Pavlič, pa bo v letu 2013 predstavnica slovenskih vin, slovenskega vinogradništva in vinorodne dežele, ter poslanica slovenskega turizma  in kulturne dediščine.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.01.2013 ob 22:44 GOTOF JE gost

      Ta Kućanovec naj že enkrat spoka. Te objekte so naši očetje z rokami gradili, da ne rečem o velikosti zemljišča. In potem si Kućanovci to prihvatizirajo in se gredo velke šefe. Naj si tip kupi tako veliko zemljišče v mestu in nato zgradi objekte in se gre sejem. Za nekatere je še vedno socializem. Zato, ker imamo takšne, smo tam kjer smo. Če bi se ves ta kompleks davno nazaj prodal tujcem, bi država in ljudje imeli več od tega. Takšnim je treba povedati GOTOVI SO !!!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.01.2013 ob 22:57 gost gost

      Seveda naj spoka tej kučanovec, ka te lejko prijde en kurčevi janševec keri de si sprivatizerjo tej objekte kere so naši očetje z rokami gradili ali de jih pa po hitron postopki prodal tujcen tej objekte kere so naši očetje z rokami gradili in do tujci lepou zaposlili naše delavce kak sužnje kateri do delali v teh objektih kere so naši očetje z rokami gradili. Socializem je edijno še v glavah takšnih umsko zaostalih kak si ti zgornji kateri še vedno živite v jugoslaviji, bar obnašate se tak primitivno kak so se v tistih časih komunisti.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.