https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Sobočan ostaja predsednik Pomurske gospodarske zbornice

Murska Sobota, 06.02.2013 ob 8:28  

Direktor lendavskega Varisa je dobil vnovično zaupanje na volilni skupščini zbornice.


Štefan Sobočan bo tako tudi v prihodnje predsednik Pomurske gospodarske zbornice, saj ga je soglasno potrdil nov nadzorni in upravni odbor zbornice.

Na skupščini so odločili tudi, da bo letošnja članarina v zbornici višja za deset odstotkov. Sicer pa v sklopu Pomurske gospodarske zbornice trenutno poteka razpis za podelitev priznanj in diplom inovacijam v regiji. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

Rok za prijavo na razpis je 3. april. Več o razpisu najdete na TEJ POVEZAVI.

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2013 ob 9:50 manager 4 ever gost

      Nekak je čemerasti.Lekar so ga prisilili ka je ponovno zel to funkcijo.Človik bi že moral malo na penzijo misliti.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.02.2013 ob 13:02 smrkci gost

      V prekmurji se nišče več nebriga za gospodarstvo saj je vse vrag vzil,ti sobočan de pa tak kak vsi politiki pa tajkuni svoj žep si napuni za delo de njemi pa tak vse eno či de prekmurski delavec mel delo eli pa nej. MA BOLI NJIH KU....za delavca glavno ka oni maju v tujini denar,mij navadni smrtniki mu pa rastovo lubje strugali.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.02.2013 ob 14:10 lendavčan gost

      Ja, kaj bo pa drugega delal, kot meglo mešal na zbornici, saj ga drugje tako ne marajo...; Do sedaj zbornica ni pripomogla nikomur, razen takšnim tajkunom, kot je sobočan, da so si dodatno polnili žepe iz raznih namišljenih razpisov za "razvoj" pomurje.......;

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.02.2013 ob 14:19 Ciganjscek gost

      Dober nogometas Nafte, dober menager .Vcul se je pa posle voditi pri Topici (MURA 05)!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.02.2013 ob 20:59 podpornik gost

      zal je v lendavi oplel, zato se riva v MS, tam ga celo podpirajo, nažalost je sestava PGZ-ja "zelo kritična", če bi NPU vzel to družbo v presek, bi bilo zanimivo branje za vse sobočance in lendavčane. Je tako, RRA, PGZ, ZZZS ? Roka roko umiva, ampak.....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.