https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Štefan Sraka z zlatim odličjem na Slanikovi pojedini v Ljubljani

Ljubljana, 14.02.2013 ob 7:00  

Slanikova pojedina v Ljubljani je kuharskemu mojstru Štefanu Sraki končno prinesla zlato odličje.


V Grand hotelu Union v Ljubljani je potekala že 88. Slanikova pojedina zapored. Med tekmovalci so bili tudi Prekmurci – ekipa iz Term Vivat iz Moravskih Toplic in Štefan Sraka, vodja kuhinje hotela Diana v Murski Soboti. Slednji je letos upravičil svoj sloves in si prislužil zlato medaljo.

Ekipa iz Moravskih Toplic je sodelovala v razstavi jedi – sladic, rakov, mehkužcev in ribjih jedi, kuharski mojster Štefan Sraka se je pa pomeril v pripravi jedi pred gosti. Sraka, ki velja za enega najobetavnejših mladih kuharskih mojstrov, se je v Ljubljani predstavljal že večkrat. Pohvali se lahko s štirimi doseženimi srebrnimi odličji, tokrat pa je po mnenju strokovne žirije pripravil odličen ribji brodet in tako končno osvojil tudi zlato odličje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.02.2013 ob 9:09 volk gost

      ŠTEVEK VSAKA ČAST.PA SI BAR MOČVIRNIKOM POVEDAL KA SI IZ RENKOVEC (P R E K M U R J E) ONI SE PA NAJ IDEJO ŠEFE GOSTILNE.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.02.2013 ob 12:30 kuhar gost

      Iz Prekmurja so že nekoč izhajali najboljši kuharji in natakarji, ki so delali po vsej Sloveniji in tudi izven domače dežele. ŠTEFAN ČESTITKE !!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.02.2013 ob 16:46 makaron gost

      Vsaka čast ljudem kot je naš kuhar! Prekmurec katerega lahko srečaš na ulici ga staviš pa znjin poklepečeš poleg tega pa kot dober šef kere razme sodelavce pa se ne dere nad njime in ve bite prijazev. No nakratko povejdano vsaka čast hotele Diana ka ga ma in seveda osebi ki ta hotel vode go. Olgi Belec

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.02.2013 ob 19:45 koch gost

      vse čestitke Štefanu Sraki,ter osebju hotela Diana,samo tako naprej.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.