https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Tujec s teleskopsko palico

04.03.2013 ob 7:23  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, tri primere povoženj divjadi in obravnavali tujca, ki je posedoval prepovedano teleskopsko palico.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri ponarejanja listin, dve poškodovanji tuje stvari in nezakonit lov.  Na avtocesti obravnavani trije tujci, ki so uporabljali ponarejena prometna dovoljenja za vozila. Na območju Ljutomera obravnavano poškodovanje tuje stvari, kjer je neznanec poškodoval okensko steklo, na  območju Lendave pa nezakonit lov.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.    

Na območju Lendave obravnavan tujec, ki je posedoval prepovedano teleskopsko palico.  Tujcu je bila teleskopska palica zasežena in uveden postopek pri pristojnem prekrškovnem organu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.03.2013 ob 8:58 lujzek25 gost

      Kaj je to nezakonit lov.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.03.2013 ob 13:35 marko gost

      Tudi mene zanima, kaj je to nezakonit lov ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.03.2013 ob 19:19 homandir gost

      nezakoniti lov je v nadaljevanju , ko moški gre zvečer ven in ženi zamolči da gre na jago in potem domov prinese triper

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.