https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zimovanje otrok iz Mestne občine Murska Sobota v Weinebenu

28.03.2013 ob 7:30  

Mestna občina Murska Sobota je v sodelovanju z Gimnazijo Murska Sobota ter osnovnimi šolami iz Murske Sobote in Bakovcev organizirala tridnevno zimovanje za 43 otrok iz družin v  Mestni občini Murska Sobota.


V času od 22. do 24. marca so se zimovanja na smučišču Weinebene, s kratko šolo smučanja ter drugimi aktivnosti na snegu, udeležili otroci od petega do sedmega razreda štirih osnovnih šol – Osnovne šole I Murska Sobota, Osnovne šole II Murska Sobota, Osnovne šole III Murska Sobota ter Osnovne šole Bakovci. Koordinator projekta je bil Marjan Horvat, športni pedagog na Gimnaziji Murska Sobota. Stroške zimovanja na avstrijskem smučišču Weinebene so organizatorji v celoti pokrili s prispevki donatorjev, pri čemer je bil glavni donator penzion Weinebenehaus, ki je kril stroške bivanja in prehrano. Učitelji smučanja ter spremljevalci otrok so se zimovanja udeležili prostovoljno in brezplačno.

Ob tej priložnosti se zahvaljujejo vsem donatorjem, ki so 43 otrokom omogočili nepozabne trenutke zimskih radosti. Sredstva so poleg Mestne občine Murska Sobota prispevali: Pomurske lekarne, Komunala javno podjetje Murska Sobota, Saubermacher Slovenija, Saubermacher Komunala, Roto, GMT, Megras, BTC, Avtobusni promet, SGP Pomgrad, Mlinopek, Vzajemna, Zavarovalnica Triglav,  Radenska, SGT Karmen Kaučič s.p, Tiskarna Klar in Reklamna agencija Vizija. Zahvaljujejo se tudi učiteljem in spremljevalcem za njihov prispevek ter koordinatorju projekta Marjanu Horvatu.

    Fotogalerija