https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Danes stavka v AHA Muri

Murska Sobota, 25.04.2013 ob 7:30  

Sindikat zaposlenih je namreč za danes napovedal opozorilno stavko, saj še niso dobili obljubljenih plač.

 

Izvršni odbor sindikata je prejšnji teden imenoval stavkovni odbor in napovedal opozorilno stavko, ki se bo začela danes ob 10.30, trajala pa bo dve uri.

Opredeljevanje članov o sodelovanju v stavki je sindikat izvedel do torka, kjer pa so se člani odločili za stavko. So pa zaposleni prejeli sporočilo vodstva družbe, v kateri so zapisali, da družba še vedno nima zagotovila konzorcija bank za premostitveno posojilo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.04.2013 ob 7:44 kp gost

      Če bi Semolič in Štrukelj prinesla denar od ukradenih sindikalnih članarin bi tudi bilo dobro, samo ta dva si pred delavce več ne upata.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.04.2013 ob 20:32 mat gost

      a nisem bil jaz zadosti jasen dragi delavci mure aha in uprava in mojca ter obcina .drzava vas vlecejo za nos to so same obljube na lepe oci ne vrjemite jim nic vec in sedaj se bo tudi v kratkem casu poslovil od vas dober partner iz nemcije GOSPOD HUGO BOOS in pol te vi meni rekli ce ne bo to res in pol pa samo lahko naredite pogreb za muro aha ki bo ta pogreb vodila gospod geza ernisa ter peter štunf in pol bo vam jasno kaj sem jaz vam napisal in govoril resnico a muro aha pa vec neboste morali resiti ker je prevec v rdecih stevilkah in naj prej zacne odpuscati na upravi in pol pri delavcih se zal vam bo kaj sem jaz vse tukaj napovedal ker je to popolnoma resnica in vem zelo dobro stanje v muri aha a zupan pa nic kaj dosti ne okrepa sram ga bodi in njegove na obcini in svetnike matic

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.05.2013 ob 21:09 Alfa gost

      Gost,mat Lepo in prav si napisal ampak vMuri vedno obtožujejo za nastale težave druge .doslej ni nihče s prstom pokazal na lastnike ter poslovodstvo,vedno nekdo drug to pomeni daso lastniki bogovi ter poslovodstvo.Vendar srčno da ne bo tako ker je vse eno kar precej ljudi ki od Mure živi.Zmanjšati bi morali režijo,ker jih je toliko da neveš kdo je kdo.Kp.ti pa ne govori da ti je kdo kaj ukradel veš ni lepo kajtakega pisati če nimaš dokaza kaj hitro te nekdo lahko tožipa brez zamere nisem te hotel užaliti.Lep pozdrav

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.