https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Četrti praznik Občine Črenšovci v znamenju gasilcev

Črenšovci, 11.05.2013 ob 10:15  

Letošnji praznik Občine Črenšovci poteka pod imenom »Gasilci, od nekdaj na pomoč …«.


Prvi dan četrtega občinskega praznika Občine Črenšovci je potekala slavnostna seja, kjer so podelili nagrade najboljšim likovnim in literarnim prispevkom na natečaju, ki prav tako kot občinski praznik nosi ime »Gasilci, od nekdaj na pomoč«.

Po podelitvi nagrad pa se je dogajanje preselilo pred gasilsko-vaški dom, kjer je potekala svečana otvoritev doma, ki so ga obnovili v lanskem letu. Na svečani seji, ki so jo gasilci pripravili ob 90-letnici PGD Črenšovci, so se v krajšem filmu spomnili začetkov gasilstva v Črenšovcih in dela gasilcev v preteklosti, zahvalili so se »botrom«, ki so pomagali pri obnovi doma, podeljena pa so bila tudi priznanja, značke in plakete gasilcem za dolgoletno in požrtvovalno delo v gasilstvu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Več o sami obnovi gasilsko-vaškega doma pa si lahko preberete na tej povezavi:

FOTO: Gasilski dom v Črenšovcih v novi podobi in z novo dvorano

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.