https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Prvi polet z balonom na balonarskem festivalu v Bakovcih odpadel

Bakovci, 11.05.2013 ob 8:30  

V Bakovcih so danes organizirali osmo srečanje balonarjev – »Sumičfest 2013«. Zaradi slabega vremena je jutranji polet odpadel, organizatorji upajo, da bodo popoldne imeli pogoje za vzlet.


Že osmo srečanje balonarjev, ki prihajajo iz vse Slovenije pa tudi drugod, vsako leto organizira Balonarski klub Bakovci. Letos jim vreme ni naklonjeno, zato so morali prvi polet z balonom odpovedati. Predsednik Balonarskega kluba Bakovci Silvo Vohar upa, da bodo lahko poleteli v kasnejših urah. V vsakem primeru pa bo na Športno-rekreacijskem centru Bakovci potekala zabava. 

Si bomo letos lahko ogledali Pomurje s ptičje perspektive? (Fotografija je nastala na enem od prejšnjih balonarskih festivalov.)

Zabava bo v vsakem primeru.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2013 ob 9:33 oni gost

      Ta festival je tak ali tak brezveze,slaba organizacija in ponudba. Vsako leto je manj ljudi.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.05.2013 ob 6:27 krneki gost

      Festivali so kakšni pač so sama sem imela priložnost sodelovati na nekaj festivalih in katstrofa, ni čudno, ko se kaj zgodi, ko pa alko teče v potokih...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.