https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Med mladimi ribiči slavil Taj Cigula Kaučič

Hrastje Mota, 14.05.2013 ob 8:00  

Ta vikend se je s tekmo na ribniku v mestu Hrastje Mota začela „Liga mladih 2013“ za mlade ribiče iz Ribiške družine Radgona.

V deževnem vremenu se je tekmovanja udeležilo le osem mladih ribičev, ki so skupno ulovili prav tako skromnih 4,32 kg rib, ki so jih po tehtanju vrnili v vodo. Presenetljivo je dejstvo, da ni bilo nobenega ribiča iz Temeljne enote Radenci, ki je bila organizatorica tekmovanja. Največ mladih ribičev pa je prišlo iz TE Gornja Radgona. Mentor mladih ribičev Avgust Pelcl je ob vsem izrazil razočaranje, saj je pričakoval večjo udeležbo na tekmovanju, ob tem pa je povedal, da je v letu 2013 prišlo do osipa mladih ribičev.

»Mentorji temeljnih enot so mi pred začetkom lige zagotovili, da so se dogovorili s starši in da bodo otroci v velikem številu lahko prihajali na tekmovanja. Žal temu še zdaleč ni tako. Celotna liga sicer poteka brez plačila štartnine, na vsaki tekmi razglasimo rezultate in mladim ribičem zagotovimo ustrezno malico. Nagrade pa se razdelijo po petem (zadnjem) tekmovanju, in sicer za prva tri mesta v skupni razvrstitvi pripadajo pokali ali medalje, za vse udeležence pa tudi lepe praktične nagrade,“ je še povedal Pelcl.

Na koncu je slavil Taj Cigula Kaučič, za njim pa sta se uvrstila mladi slovenski reprezentant Mihael Kukovec in Nino Berden.

Končni vrstni red: 1. Taj Cigula Kaučič (Gornja Radgona) 1.260; 2. Mihael Kukovec (Kraljevci) 840; 3. Nino Berden (Tišina) 500; 4. Aljaž Herzog (Mele) 420; 5. Aleš Sovec (Orehovci) in Tilen Šemrl (Podgrad) oba po 360; 7. Anže Resnik (Zbigovci) 300; 8. Alen Grajfoner (Apače) 280.   

Naslednja tekma bo 18. maja na Blaguškem jezeru zbor pa bo ob 7:15.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.