https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Številčna udeležba na 6. humanitarnem koncertu v Radencih

Radenci, 18.05.2013 ob 9:00  

Včerajšnjega dobrodelnega koncerta, ki ga že šesto leto zapored na pobudo organizacijskega odbora Maratona treh src organizirajo zaposleni na občinski upravi Radenci, se je udeležilo veliko število ljudi, ki so do zadnjega kotička zasedli Kongresno dvorano v hotelu Radin.

Letos so se jim s svojo pomočjo pridružili tudi Lion's klubi iz Pomurja, ki želijo s sodelovanjem v tem projektu ponovno dokazati namen svojega humanega in dobrodelnega delovanja.

Na dobrodelnem koncertu, ki je vabil s sloganom »Pomagajmo k nasmehu«, je kot osrednja gostja nastopila Manca Izmajlova, poleg nje pa so se v kulturnem programu predstavili še Trkaj, Manuella Brečko, Vid Velnar, baletke GŠGR, Anja in Filip Kovačič, družina Šoštarič, s svojimi likovnimi deli pa se bo predstavila tudi Katja Kerec.

Župan Janez Rihtarič in Katja Kerec

Danes se lahko udeležite humanitarnega Teka srca

Poleg dobrodelnega koncerta je danes, 18. maja 2013, ob 15. uri organiziran tudi Tek srca. Z udeležbo na teku lahko tudi danes pomagate otrokom, družinam in posameznikom, ki so v življenju prikrajšani za marsikaj, žal pa za izboljšanje njihove eksistenčne situacije največkrat nimajo vpliva.

S prostovoljnim prispevkom, ki bo nadomestil prijavnino za tek, boste sebi omogočili prijeten kulturno-zabavni večer in trenutek tekmovalnosti, pomoči potrebnim otrokom pa boste pomagali in jim na obraz pričarali nasmeh. Letošnja zbrana sredstva bodo namenili otrokom s posebnimi potrebami za kritje stroškov šole v naravi, za postavitev rampe invalidni osebi in za premostitev težke ekonomske situacije otrok iz družin naše občine. Na koncertu so po besedah Mojce Marovič zbrali okoli 1800 €.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.