https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

VIDEO: Izšel videospot pevke Diye za pesem Ljubezen pa ne spi

27.05.2013 ob 13:00  

Založba Art Music Records predstavlja novi single in videospot pevke Diye z naslovom Ljubezen pa ne spi. Umetniško ime Diya je prevzela mlada prekmurska pevka Klaudija Vrečič, ki je bila doslej znana po drugačni glasbi. Uspešno je nastopila v muziklu Pariz in jaz, z dvema skladbama pa je sodelovala tudi v projektu Murske balade in romance v okviru EPK Maribor 2012. 


Pevka Diya ob svoji prvi skladbi v dance ritmu pravi: »Energija, ki jo čutim v tej glasbi, me je popolnoma zasvojila. Odločila sem se, da projekt speljemo v celoti in do konca leta posnamemo tudi zgoščenko.«

Besedilo je napisal Feri Lainšček, glasba in aranžma pa sta delo skladatelja Romana Sarjaša.

"Pri tej skladbi sem iskal nov zvok, torej nekaj, s čimer bi začeli podirati mejo med znanim in še dopustnim. Gre za melodično spevnost v sozvočju z dance ritmom. Upam, da nam je to tudi uspelo,« pravi Roman Sarjaš, ki je tudi producent celotnega projekta Diya. 

Videospot za skladbo Ljubezen pa ne spi je bil posnet v prostorih Plesnega studia Dancefloor v Ljubljani. Režiral ga je Niko Karo, koreografija je delo Mire Marič, ob pevki Klaudiji Vrečič in Denisu Malačiču pa so pri snemanju videospota sodelovale plesalke Plesnega studia Dancefloor: Mira Marič, Aleksandra Košir, Mateja Marič, Marjeta Pandža, Sabina Janežič.

VIDEO:

http://www.youtube.com/watch?v=MozZIX9OWg0

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.05.2013 ob 22:53 dejan gost

      Po sreči sem klikno na tau čudežno ime DIYE. Žal moram priznati, da tako slabe pesmi že dugo nejsan čiu. Besedilo, glas te punce... zelo slabo. Edino melodija je recimo ok.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.05.2013 ob 23:05 gost gost

      Nemo nikaj pravo... ka nemo kaj preveč pravo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.