https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otroški smeh na Razkrižju

Razkrižje, 02.06.2013 ob 9:15  

Na sedmem srečanju rejniških družin na Razkrižju se je zbralo okoli 40 družin to je cca 175 ljudi iz cele Slovenije. Mati sedmih otrok Tanja Ferlin pravi, da je namen tega srečanje predvsem ta, da otroci začutijo, da niso sami.


Za dobrodošlico so jim podeljevali rože ter majhen paket s kapo in predpasnikom. Srečanje je odprla družina Tanje Ferlin s 7 otroci. Po uvodnem govoru, se je na odru pridružil Darko Krajnc, ki je tudi sam rejenec, ter dejal, da je živeti v družini, ki te sprejme, podpira v vseh ravneh življenja, nekaj neprecenljivega. Povabili so tudi goste iz sosednje Hrvaške, da si izmenjajo izkušnje.

Nastopili so učenci prvega razreda Razkrižje in zaplesali “pingvinčke”. Z ljudskimi pesmimi so se predstavili skupina Tamburice od Murice. Prisotne je nagovoril tudi župan Razkrižja Stanko Ivanušič. Čestital je rejniškemu društvu Slovenije, ter dejal, da podpira ta društva, ter izrazil svoj ponos za vse, ki se s to dejavnostjo ukvarjajo, ter jih vzpodbudil za nadaljevanje dela ter skrb za mlad zarod.

Otroci so nestrpno čakali Marlizz show, ter z velikim veseljem sodelovali v čarovniških trikih. Majhne podplate so ogreli Tadej Ropoša in mladi kitaristi in tudi zapeli ob pesmi “V dolini tihi”. Nastopila je tudi Saša Lendero. Vse skupaj pa so začinili še “razkriški mlinci”.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.