https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Svetem Juriju prenavljajo center

Sveti Jurij, 14.06.2013 ob 10:00  

V Občini Rogašovci, natančneje v vasi Sveti Jurij, obnavljajo center, ki bo eden izmed treh centrov vobčini.

 

Občina Rogašovci bi rada na svojem območju imela tri centre, in sicer v vasi Sveti Jurij, na Pertoči in v Serdici. Pri tem je župan Občine Rogašovci Edvard Mihalič povedal: "Težimo k temu, da bi imeli v občini tri centre, ker vidimo, da samo en center ne ustreza pri taki razpršenosti gradnje hiš na področju občine."

Ureditev trga Svetega Jurija

V sklopu projekta poteka ureditev osrednjega trga, ki ga obdajajo javni objekti (osnovna šola, cerkev, kulturna dvorana ...). Cilj izvedbe projekta je predvsem ustreznejša prometna ureditev (zagotovitev varnega in pretočnega prometa), ureditev trga pred cerkvijo s pripadajočimi povezovalnimi potkami in zagotovitev površin za razne prireditve (postavitev šotora, stojnice ...). Na predvidenem ureditvenem območju se bo v sklopu projekta uredila tudi nova dovozna cesta s stranskimi parkirišči pod cerkvijo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.06.2013 ob 12:42 inženir gost

      tej projektankt/a očitno eden/a z končano gimnazijo in nato vpisan/a na fakulteto, In popolnoma Brez prakse. zatau pa je tau tak kak je do raznih robnikov čista do ceste v ka se nemreš nige izognite ka se fajn te felno zjebeš pa robnike pre dovozu do gospodarskih poslopij, ka moreš ovinek gemate kak Šlemer če ščeš ka zvozeš not pa tak dale...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.06.2013 ob 12:43 inženir gost

      Ovinek gemate kak ŠLEPER *

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.06.2013 ob 13:55 Frenky - mali gost

      .... ste žie kdoa pa gie vidli rampo za invalide ka je tlakovana, koak de se invalid z vozičkom pelao po ton kamenji, pa ešče koaj drugoga bi se najšlo, koak je zasajeno drevje posbo spodaj.....

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.06.2013 ob 14:10 se potijčete vse posedih gost

      če ne vejš voziiti, te je vsaki robnik napoti. Inženir my ass

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.06.2013 ob 12:50 Nekdo gost

      Inženir, Frenky...in ostala druščina (če kdo bere)...lahko bi se bilo razpisat na to temo in na vajina komentarja, vendar verjamem, da prenekateri ne bi razumel rdeče niti, zato morda le: "Zakaj nekdo pljuva po delu drugih?" se pogosto sprašujem/-mo/-jo....odgovor je le en, ker so tisti ki delajo, nekaj ustvarjajo, razmišljajo....ker so le ti, neprimerljivo boljši, res je! Zato, raje začnite danes, boste videli, da niti časa ne bo, da bi razpravljali o drugih oziroma o delu nekoga, sami s sabo boste preveč zaposleni. Hvala in lepe sprehode po "novem" trgu ;)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.