https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Skoraj sto jih je Arcontu zvestih več kot 30 let

Gornja Radgona, 14.06.2013 ob 7:45  

Družba Arcont ni pozabila sodelavcev, ki so zraven v dobrem in slabem že več kot 30 let.

V enem najuspešnejših radgonskih in pomurskih podjetij, Arcontu iz Gornje Radgone, so pripravili slovesnost, ki je bila namenjena zlasti dvaindevetdesetim več kot 30 let zaposlenim v podjetju.

V okviru letošnje 30-letnice sodelovanja s Containexom (CTX) z Dunaja se je namreč uprava Arconta odločila, da nameni posebno pozornost in zahvalo sodelavcem, ki so dosegli v ARC 30 ali več skupne delovne dobe in so s tem izkazali neprecenljivo pripadnost podjetju v dobrih kakor tudi slabih časih. Dogodek se je odvil v Hiši penin Frangež v Hercegovščaku pri Gornji Radgoni, kjer so 92 sodelavcem podelili spominske zahvale in darila, kakovostne ure z odtisom imena prejemnika in namena podelitve.

„Prepričani smo, da ni dobro zanemarjati zaposlenih, brez katerih podjetje gotovo ne bi bilo to, kar je. In seveda se jim moramo na nek način vsaj malo oddolžiti za njihovo dolgoletno pripadnost ...“, je v govoru  poudaril predsednik uprave Arconta Branko Kurbus, ki je bil tudi med prejemniki nagrade in zahvalnice, ki mu jo je izročil član uprave družbe za tehnične zadeve Anton Merčnik.

Kurbus je priznanje prejel za 32 let, šest mesecev in 18 dni dela v podjetju, saj se je zaposlil 1. 9. 1978. Ostalim jubilantom sta darila in zahvalno listino podelila predsednik uprave družbe Branko Kurbus in direktor družbe Arcont IP Boris Sovič. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.