https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Anja Brunec kmalu v Milano?

20.10.2010 ob 9:05  

Obetavno dekle iz Beltincev, ki smo jo lahko spremljali v nedavnem šovu Supermodel Slovenije, nadaljuje svojo pot preko raznih kastingov, vzpostavila pa je tudi stik z milansko modno agencijo.

Foto: Matjaž Očko, www.m2o.si

Šov Supermodel Slovenije je za sodelujoča dekleta, ki so se poskušala pokazati v najboljši luči v smislu manekenstva, za marsikatero izmed njih odprl nova. Anja Brunec iz Beltincev, ki je prišla med zadnjih šest finalistk, je s pomočjo šova dobila dodatno podporo prijateljev in znancev, saj so dojeli, da ima voljo. S tem njene sanje in zadani cilji še zdaleč niso končani, a tudi ne lahko dosegljivi.

Strokovnjaki so ji vlili še dodatno samozavest

Poleg podpore je pomembna tudi samozavest, ki jo je Anja po njenih besedah še dodatno pridobila skozi šov. Potrditev modnih strokovnjakov, da ima velik potencial za ta posel in da ji lahko uspe, če bo vložila veliko truda, je zanjo pomenila veliko pohvalo. Vse to je še podkrepila z znanjem, ki si ga je skozi šov pridobivala na različnih področjih, ki so povezana z manekenstvom. Oddajo si je ogledalo tudi kar nekaj naročnikov, ki so lahko spremljali njeno hojo, poziranje ter napredovanje iz oddaje v oddajo, zato upa, da bo do dela v prihodnosti prišla nekoliko lažje kot bi sicer.

Vzpostavila kontakt z milansko modno agencijo, zdaj čaka na klic

Trenutno kot prioriteto postavlja šolo, zato bo zaenkrat delala v Sloveniji, a potovanj v tujino za mesec ali dva ne izključuje. »Najverjetneje bom odpotovala v Milano, ki je za moj videz trenutno najbolj primerna modna prestolnica,« dodaja Anja. Spoznala se je tudi z odgovornimi ljudmi iz agencije Major Models iz Milana, ki so jo opazili na fotografijah na spletni strani. Sledil je pogovor v živo, njihov odziv pa je bil po Anjinih besedah zelo pozitiven, zato verjame, da jo bo doletela sreča in da jih bodo ponudili delo.

Foto: Matjaž Očko, www.m2o.si

Tudi v prihodnosti si želi delati v tujini, saj meni, da pri nas to delo še ni tako cenjeno. Po njenem mnenju se v ospredje postavljajo le »missice«, kar se ji zdi precej žalostno. »Nekoč v življenju bi rada delala v Londonu ali New Yorku, moje sanje so pa tako ali tako modni tedni po celem svetu,« razlaga Anja.

Na Big Brother se ne bi prijavila

In kaj meni o različnih resničnostnih šovih?  Prisotnost kamer v šovu Supermodel Slovenije ji ni delala nobenih težav in jih je zlahka ignorirala. Tekmovalke v omenjenem šovu sicer niso bile izpostavljene kameram 24 ur na dan, kar pomeni, da jim je bilo nekoliko lažje kot trenutnim tekmovalcem v Big Brotherju, kjer jih snemajo vsepovsod, tudi v kopalnici in na stranišču. Ravno to je tudi razlog, da se na tovrsten resničnostni šov Anja ne bi prijavila. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Chevapcic
      20.10.2010 ob 10:30 Chevapcic

      .. ijeeeej .. najzzzzz .. ;-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Chevapcic
      21.10.2010 ob 15:54 Chevapcic

      .. --> .. http://tinyurl.com/32g7blt .. .. vauuuuu, poglednite si našo Ančoo iz včerajšnje modne revije AKG Fashon Shoe v Maxi-je ( Ljubljana ) .. vauu, jes san brez besed .. ;-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. Chevapcic
      21.10.2010 ob 15:55 Chevapcic

      .. --> .. . .sploh rabim kaj komentirat? ;-) .. .. pa o ten van gučin, zakoj cejli čas vrvlen v Ančoo .. aaaah .. brez besed .. ;-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. PomurskiJanez
      22.10.2010 ob 9:35 PomurskiJanez

      Tu sem tudi sam ostal brez komentarja... pozitivnega... http://tinyurl.com/39q332b ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. Cevapcicpedofil
      24.10.2010 ob 0:32 Cevapcicpedofil

      Cevapcic ne ka ti pride...tolko si star ka bi si lahko najšo babo pa se oženo pa mel deco, ti pa svršavaš na vse Anjine slike...pfuujj

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.