https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Ekipa Jasmine Opec v Bakovcih nadigrala vse ekipe

Bakovci, 14.07.2013 ob 10:00  

Sobota v Bakovcih je bila v znamenju nogometa. Klub mladih Bakovci je organiziral turnir malega nogometa na travi, katerega se je udeležilo 16 ekip. Na dveh igriščih smo bili priča hitri in napadalni igri ter mnogim zadetkom. Na koncu je slavila Ekipa Jasmine Opec, drugo mesto je osvojil Las Vegas, tretje pa ŠD Bobri. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.07.2013 ob 12:47 ... gost

      fejst so nadigrali ja, dale so prišli vse po penalaj.. te so nej nadigrali :)

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.07.2013 ob 23:27 vrag pa vzdevek gost

      pomurec.com se počasi spreminja v opec.com! Še malo, pa do pijsale, kelkokrat ide ženska na wc!

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.07.2013 ob 23:38 gost gost

      @vrag pa vzdevek bogme rejsan. Diklina si misli ka de s kupljenim prostorom na Pomurec.com lejko prepričala folk. Fail... V življenje še nika čednoga neje napravila pa se nosi kak ne ven što

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.07.2013 ob 8:15 mimogrede gost

      ge neven ka van nepase oz ka nerazmite? bil je turnir v malon nogometi, ge je nastopila ekipa z imenom : ekipa jasmine opec, in zmagala turnir, zato je tudi na pomurci kak reportazi o turniri zapisano ka je zmagala ekipa jasmine opec. ge neven ka vsen tak ide vse v nos kda ge sto kaj zmaga..ali je to turnir ka mladinec zmaga v radomljah van nic nepase, ce zmaga torpedo v mackovcaj van nic nepase, ce zmaga La Tina1 v melincaj van nepase ce zmaga ekipa jasmine opec v bakovcaj van nepase, nika van nepase, zdaj mi pa te naj nesce odgovori ka vi scete sploj?!?

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.07.2013 ob 9:42 ŽOGA gost

      EKIPA JASMINE OPEC JE NAJAČA ODLIČNO DEČKI :)

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.07.2013 ob 10:43 gost gost

      ka je tou NAJAČA ???

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.07.2013 ob 11:13 mimogrede gost

      to ce je najjaca ali nej pustimo pri meri, zmagali so pa gotovo, ali problem je v ton ka v sakson prispevki trbej nekoga posinfati pa vse spopluvati. vsi skos vse znajo pa vsi so v vsen najboksi, zato me prav cudi dejstvo ka nindri nega prispevka od vas ka sinfate oz ste nindre nej prvi ka telko vsega znate..vse mi na bruhanje ide!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.