https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na slovesnosti v Ljutomeru podelili maturitetna spričevala

Ljutomer, 16.07.2013 ob 11:00  

Sinoči je na Glavnem trgu v Ljutomeru potekala slovesna podelitev maturitetnih spričeval, na kateri so podelili spričevala letošnjim maturantom poklicne in splošne (gimnazijske) mature.


Tudi letošnja, 47. generacija maturantk in maturantov Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer, je dosegla izjemen rezultat. Uspešnih je namreč bilo vseh 128 kandidatk in kandidatov, ki so pristopili k splošni maturi na spomladanskem roku. Med njimi pa je kar 15 tako imenovanih zlatih maturantk in maturantov (tisti, ki so dosegli prag 30 točk ali več), med njimi so: Tina Belec, Luka Bohar, Uroš Bokan (pri nemškem jeziku je na višjem nivoju dosegel 98 odstotkov vseh točk), Kornelija Fras, Nejc Havaši, Sanja Karakatič, Jure Lindič, Gregor Marič, Ines Matjašec (dosegla je vse možne točke pri kemiji), Tjaša Novak, Mirjam Pergar, Luka Premoša, Matej Šadl, Mitja Šadl (99 odstotkov točk pri matematiki na višjem nivoju) in Staša Vintar.

Uspešni tudi na poklicni maturi

Tudi 12. generacija maturantk in maturantov programa Predšolske vzgoje na GFML je bila zelo uspešna (rezultate so prejeli pred tednom dni). K poklicni maturi na spomladanskem roku je pristopilo 46 kandidatk in 9 kandidatov in vsi so bili uspešni. Dvanajst maturantk je doseglo prag 22 (od 23) točk in so tako postale zlate maturantke: Eva Hržič, Nuša Rogan, Samanta Lisjak, Petra Slavinec, Andreja Slavic, Saša Kuzma, Marina Zemljič, Samanta Železen, Maja Ščančar, Katja Žižek, Helena Zavec in Anja Zamuda.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.