https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Dobitnik električnega kolesa Telekoma Slovenije tudi Mario iz Križevcev pri Ljutomeru

18.07.2013 ob 12:44  

Telekom Slovenije je kot družbeno angažirano podjetje letos spomladi pripravil nagradno igro, ki je bila namenjena vsem, ki so se odločili za uporabo okolju prijazne storitve E-račun oz. uporabo skupnega računa. V okviru nagradne igre, ki je potekala od marca do julija, so v Telekomu Slovenije vsak mesec izžrebali dva nagrajenca, ki sta prejela električno kolo. Zaključno žrebanje so opravili v teh dneh, zadnja srečna dobitnika električnih koles pa sta postala Mario Moleh iz Križevcev pri Ljutomeru ter Milojka Šturm iz Idrije.

V torek, 16. julija, je v Telekomovem centru v Murski Soboti vodja centra Igor Petkovič nagrajencu Mariu Molehu izročil električno kolo. Zahvalil se mu je za uporabo okolju prijaznega računa in mu čestital za prejeto nagrado. Milojka Šturm iz Idrije je nagrado prevzela danes, v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani; električno kolo ji je predala vodje centra, Vesna Petrovič Žargi. 

Nagradno igro za uporabnike E-računa ali skupnega računa je Telekom Slovenije pripravil z namenom spodbujanja uporabe sodobnih plačilnih metod in zagotavljanja okolju prijaznega poslovanja. Nagradna igra je bila namenjena vsem, ki so do konca junija namesto računa v papirnati obliki naročili E-račun ali pa so za storitve Mobitel, SiOL oziroma fiksne telefonske storitve namesto samostojnega izbrali skupni račun. Sodelovali so lahko tudi obstoječi naročniki E-računa. V zahvalo za njihovo odločitev za E-račun oziroma skupni račun, s čimer prispevajo k manjšemu številu tiskanih računov in s tem manjšimi obremenitvami okolja, je Telekom Slovenije vse sodelujoče v nagradni igri obdaril z ekološko nakupovalno vrečko; za glavno nagrado električno kolo LMTDF-06L pa so vsak mesec izžrebali dva nagrajenca.

FOTO: ekolesa.si

Telekom Slovenije je skupno podaril osem električnih koles, ki so jih prejeli Tomaž Juteršek iz Kamnika, Gregor Zupančič iz Ljubljane, Franc Jeglič iz Naklega, Irena Butoln iz Ljubljane, Milvana Cimerman iz Žalca, Aleš Pirnat iz Radovljice, Mario Molehiz Križevcevpri Ljutomeru ter Milojka Šturm iz Idrije.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.