https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Murskosoboški študentje opravili dobro delo

25.10.2010 ob 16:14  

Študentje Ekonomske šole Murska Sobota Višje strokovne šole so v sodelovanju z murskosoboškim Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih slepi študentki Blanki Škafar z zbranimi sredstvi pomagali do novega računalnika.

Na Ekonomski šoli Murska Sobota Višji strokovni šoli so v zadnjih letih izvedli več učnih projektov, v katerih so študenti na praktičnih primerih pokazali vso znanje in kompetence, ki so si jih pridobili v šoli na predavanjih in vajah ter podjetjih na praktičnem izobraževanju. Izkupiček od projektnih aktivnosti študentje namenjajo v dobrodelne namene.

Z zbranimi sredstvi enega izmed projektov so tako študentje Višje strokovne šole v celoti financirali nov računalnik njihovi študentki Blanki Škafar. "Kot direktor zavoda sem vesel, da se študentje lotevajo praktičnih projektov, saj s tem na praktičnih primerih lažje pridobivajo potrebne strokovne kompetence, se naučijo timskega dela in prispevajo k uresničevanju vizije šole. Pomembno pa je tudi, da si že mladi privzgojijo čut dobrodelnosti. Vesel sem za Blanko, saj je kljub svoji hendikepiranosti odlična študentka in ji bo novi računalnik zagotovil pot do zaključka študija," pravi Beno Klemenčič, ravnatelj murskosoboške Višje strokovne šole.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. cvetko
      02.11.2010 ob 20:48 cvetko

      A je dobitnica leva punca?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.