https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pomurski poletni festival v Veliki Polani se je začel

Velika Polana, 04.08.2013 ob 17:00  

Prvi dan Pomurskega poletnega festivala se je začel s popoldanskim kolesarjenjem »Fsi klačimo«. Ljubitelji starodobnih koles in vsi rekreativni kolesarji so se podali na 21,5 km dolgo pot.

Ljubitelji starodobnih koles Polanski Pücki so pripravili nezahtevno kolesarsko pot z začetkom na prireditvenem prostoru Pomurskega poletnega festivala, skozi Brezovice do Gomilic in Turnišča. Pot so nadaljevali proti Dobrovniku, kjer so se ustavili pri Ocean Orchids, nato pa se zopet odpravili proti Turnišču, proti Kovačevi domačiji v Nedelici, in se skozi Brezovico vrnili na prireditveni prostor PPF-ja. Kljub visokim temperaturam se je kolesarjenja udeležilo okoli 140 kolesarjev.  

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.08.2013 ob 19:04 kanžar gost

      JAJ OPET BOM MOGO TELKO SEKSAT PA DO MOŽJE PIJANI A ŽENE JEBEM JAZ .

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.08.2013 ob 19:24 jebač gost

      Ja kaj si ti nor opet fešte prave in ženske od lani sem 10 krat očka posto telko sam jin gor naprcko vupan ka letos nebo tak bom se brano jaj kaj če mi je pa stano dekline zaščitite se jaz punim .

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.08.2013 ob 20:33 vinko megla gost

      Jezuš ka se te tak resan v toj polani prcka jez san pa vedno sigdar tak pijan ja zatou pa naša je že 2 rodila pa me vrjetno te nategnola da sem jaz ej pijtaj boga što je ten kinderon očka letos bom jez tudi vse poprek ajde žense ote jaz iden vas čakat bilo kakša samo da je.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.08.2013 ob 20:41 česnek gost

      Vsi trije se samo ven mečete te si ga pa na roko vrtite.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.08.2013 ob 22:12 luk gost

      ka čenes ti se premale, pa ne dobiš nika? To se san jebe na njivaj ko čuda.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.08.2013 ob 5:22 idioti gost

      Malo se med sebof eni spoznajte, mogoče je keri, komu ata :D

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.08.2013 ob 17:35 jonapot gost

      Ma ka ma tou vejze kelo je keri gor komi napravo saj tej oltajmeri več nemrejo itak deco pa trbej pametno samo dajte če dekline so za akcijo tej sarčeki pa naj tirajo te becikline.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.