https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Darovalci krvi za Boštjana Ošlaja pošljite zaradi hitrejšega postopka njegovi mami SMS

05.08.2013 ob 7:30  

Odziv ljudi, ki so pripravljeni pomagati Boštjanu Ošlaju, ki v teh dneh zaradi poslabšanja stanja levkemije NUJNO potrebuje darovalca krvi krvne skupine B Rh + ali -, je zares velik. Ker se gre za življenje in je potrebna hitra organizacija testiranja krvi in vsega ostalega postopka, njegova mama naproša, da jo kontaktirate preko SMS-ov, kar bo pospešilo vse postopke.


Boštjanova mama Milena se v Boštjanovem imenu iz srca zahvaljuje za vso podporo in pomoč vsem ljudem, ki jima pomagajo v stiski.

Ker je odziv ljudi, ki so pripravljeni pomagati, zelo velik, sta dobila toliko večje upanje na srečen izzid.

Zaradi velikega števila klicev pa vsem ne more naenkrat odgovoriti, zato vse, ki so pripravljeni pomagati naproša, da ji pošljejo SMS z vsemi podatki (ime, kraj in morebitna vprašanja) in bo odgovorila takoj, ko bo utegnila ter tudi lažje organizirala in pospešila testiranje krvi in vse ostale postopke.

Ker se gre za življenje, nikar ne odlašajte s pomočjo! Darovalci pošljite svoje podatke na tel št: 031-782-550.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.