https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na občinskih igrah v Markovcih najspretnejši Domanjševci

Markovci, 06.08.2013 ob 7:00  

Včeraj so pri gasilsko-vaškem domu v Markovcih potekale 17. občinske igre Občine Šalovci. Tekmovalci iz vseh šestih vasi v občini se se pomerili v osmih zabavnih  igrah.


Vse ekipe so tako prikazale svojo hitrost, spretnost in natančnost v igrah talige nazaj, odbojka, prevoz vode v samokolnici, slalom z lestvijo, dojenje, preskakovanje, biciklin mal narobe in v igri presenečenja.

Najspretnejši so bili tekmovalci iz vasi Domanjševci. Drugo mesto pa so osvojili domačini oziroma člani ekipe Markovci, z enakim izkupičkom točk pa so tretje mesto osvojili člani ekipe iz Šalovcev. Sledili so jim še Čepinci, Budinci in Dolenci.

Kljub temu, da je bilo vroče nedeljsko popoldne, tekmovalcev to ni ustavilo, saj so na iznajdljiv način ubežali peklenski vročini. Za še boljše počutje pa so z odlično glasbo poskrbeli člani skupine Veseli Prekmurci.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.