https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Ekipa »Če ne vemo« je vedela največ na igrah v Ropoči

Ropoča, 06.08.2013 ob 12:15  

PGD Ropoča je priredila tradicionalne vaške igre, katerih se je udeležilo osem ekip, katere so se pomerile v petih zanimivih igrah. Za dobro vzdušje je skrbel domači muzikant Denis.


Sodelovale so ekipe Serdica 1, Serdica 2, PGD Pertoča, Gujdeke, Če ne vemo, Metuljčki, Poskočni in Oldtimeri. Ekipe so se pomerile v igrah prenos vode, ena gasilska, jumbo jet, lestvica gor in zabijanje cveka.

Največ točk je zbrala ekipa Če ne vemo, drugo mesto pa so osvojili PGD Pertoča, tretje mesto pa izkušeni Oldimeri.

Organizirali so tudi različne dodatne igre. Rezultate si lahko ogledate spodaj.
 
Streljanje z zračno puško:
1. mesto: Tilen Flegar
2. mesto: Ernest Börc
3. mesto: Denis Unger
 
Streli na gol:
1. mesto: Štefan Börc
2. mesto: Anton Flisar
3. mesto: Andrej Horvat
 
Met kamna:
1. mesto: Blaž Šadl
2. mesto: Jože Majer 
3. mesto: Tomaž Recek

Kot so povedali domačini z vaškimi igrami želijo ohraniti poletni utrip življenja na vasi. Pri vseh igrah pa jih je vodilo, da je važno sodelovati, se veseliti, zabavati in družiti.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.