https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Skakovcih šaljive igre nasmejale do solz

Skakovci, 12.08.2013 ob 12:00  

Turistično kmečke šaljive igre, ki so letos potekale v Skakovcih, so spet nasmejale obiskovalce. Tekmovanje osem domačih ekip je potekalo v športnem, sproščenem vzdušju, z obilico zabave, ter kančkom adrenalina, ob prisotnosti vspodbudnega navijanja gledalcev. 

Osem ekip se  je sredi sončnega dneva pomerilo v raznovrstnih šaljivih igrah. Preizkusili so se v metu kamna v daljavo, prenosu jabolko, igre s špageti, prenosu vode z gumijastimi škornji, salve smeha pa so vzbudili tudi pogumni jahači bika ter zabavljača Macho in Mejke. 

Otroci so našli zabavo v velikem šotoru, mlado in staro se je zavrtelo na plesišču, slastnih palačink in drugih dobrot  ter  hladne pijače pa seveda ni treba omenjati. Obiskovalcev je bilo v enkratno velikem številu, organizatorji pa pravijo, da tega doseda ne pomnijo.

 

Slalom z samokolnico           

  1. Gornji Črnci
  2. Krašči
  3. Šmarješke Toplice

Prenos jabolk

  1. Cankova
  2. Gornji Črnci
  3. Gerlinci

 Spretnost s špageti

  1. Gerlinci
  2. Skakovci
  3. Šmarješke Toplice

 Prenos vode v gumijastih škornjih

  1. Skakovci
  2. Cankova
  3. Korovci

Prenos teniške žogice v krožniku

  1. Cankova
  2. Korovci
  3. Skakovci

Skupni rezultati

  1. Cankova
  2. Skakovci
  3. Gornji Črnci
  4. Krašči
  5. Korovci
  6. Šmarješke Toplice
  7. Gerlinci
  8. Domajinci
  9. Topolovci

 

Vezna igra metanja kamna je naslednji vrstni red

  1. Gornji Črnci
  2. Šmarješke Toplice
  3. Korovci

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.