https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Caffe bar »Petronia« Črenšovci

13.8.2013  

Pot nas je zanesla v bar Petronia, kjer smo se lahko spočili na terasi ograjeni s čudovito kamnito ograjo. Pogovarjali smo se z lastnikom bara Robijem Horvatom, ki nam je predstavil njihovo teraso in ponudbo.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa lahko sprejme okoli 60 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Kdaj odpremo vrata naše terase je odvisno od vremena, ponavadi je to v začetku aprila, zapremo jih s koncem oktobra. Del terase je pokrit , tako da se lahko kadilci tudi čez zimo zadržujejo na terasi. Drugače pa je terasa odprta vsak dan od sedmih zjutraj pa do enajstih zvečer, za vikende do polnoči, ob nedeljah pa do desetih zvečer.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

V poletnem času se lahko naši gostje ohladijo s sladoledom in razvajajo z več vrstami različnih koktajlov, naravnimi limonadami in ostalimi naravnimi sokovi, vsemi vrstami Radenskinih pijač, imamo tudi devet vrst piva. Zjutraj pa si lahko privoščijo dobro kavico.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Občasno izvajamo na naši terasi tudi živo glasbo, prirejamo zabave z didžeji in hostesami, takrat imamo tudi kakšne akcije npr. Absolut vodke. Prirejamo tudi tematske večere in oglede tekem, saj je tukaj okolje precej športno usmerjeno. Pred kratkim smo imeli tudi tekmovanje v Soap ball (nogomet na milnici v bazenu).

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naša gostilna ima že dolgoletno tradicijo in je pod spomeniškim varstvom, zato smo pri renovaciji uporabljali naravne materiale. Gostilno, ki stoji tukaj že od leta 1927, smo tudi modernizirali, saj smo jo želeli približati tudi mlajšim generacijam. Populacija naših gostov se giblje med 20-50 let. K nam rade zahajajo tudi družine, saj je naša terasa odmaknjena s ceste in se tako lahko otroci igrajo na našem trampolinu, starši pa v miru spijejo pijačo. Prav tako imamo veliko parkirišče, zato se pri nas radi ustavljajo tudi kolesarji in motoristi ter prostor za večje zaključene družbe, kjer se lahko organizirajo različna praznovanja z glasbo.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Želimo in trudimo se, da se naši gostje počutijo prijetno, saj se tja, kjer se človek počuti domače, tudi rad vedno znova vrača. Današnji tempo življenja je hiter, zato je še toliko bolj pomembno, da si lahko vsak izmed nas na mirnem kraju in v miru popije kakšno dobro kavico. Vabim pa tudi vse, da nas obiščejo na naši Facebook strani in se nam pridružijo kot naši gostje.

FOTO: Kristijan Škrlec

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.