https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na Jenamena torku navdušili »Tašča« in Tjaša Žalik

Črenšovci, 21.08.2013 ob 8:00  

Tudi torkovo dogajanje na Jenamena festu je ponudilo nekaj za vsak okus.


Tudi včeraj so na festivalu Jenamena v Črenšovcih na svoj račun prišli najmlajši. Zabavali so se ob ogledu lutkovne predstave O goskici, ki se je učila peti, na "dičijen senji" so lahko izmenjali, kupili ali prodajali igrače, nato pa jih je z modeliranjem balonov navdušil čarodej Binč.

Vsi obiskovalci so se nato v gladališču na prostem lahko nasmejali tegobam mladega para, ki ju je z obiskom »počastila« tašča. Predstavo je uprizorila dramska skupina Močnikovi KPD iz Rogaševcev. Na etno glasbenem večeru pa je sinoči tudi letos zbrane navdušila Tjaša Žalik, ki je za tokratni nastop pripravila izbor prekmurskih ljudskih pesmi, vezanih na tematiko ženske. Tjaši se je na odru pri izvedbi ljubezenskih, hudomušnih, tudi nekoliko krutih pesmi pridružil brat Miha, ki je poskrbel za glasbeno spremljavo.

Obiskovalci so bili pogoščeni z zlejvankami, za otroke pa so poleg »pogač« pripravili tudi domače slano pecivo in sadna nabodala.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.