https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vinske kraljice ustvarile in predstavile svoj logotip Vino uživajte zmerno...uživajte slovensko

22.08.2013 ob 11:00  

Regionalne vinske kraljice iz celotne Slovenije so se združile in s skupnimi močmi ustvarile svoj logotip z sloganom VINO UŽIVAJTE ZMERNO..... UŽIVAJTE SLOVENSKO. Svoj roll up so svečano odprle na dnevih turizma na Kogu.

»Tako bomo sedaj z skupnimi močmi širile kulturo pitja vina in potrošnike spodbujale k nakupu Slovenskih vin. Vse smo se trdno odločile, da želimo kot Vinske kraljice dodati svoj košček v promocijo Slovenskih vin in tako pomagati Slovenskemu vinogradniku pri trženju vina,« so sporočile.

V tem projektu so združile moči Vinske kraljice vseh treh vinorodnih dežel: Primorske, Posavske in Podravske. Tako so na dnevih turizma na Kogu svečano otvorile svoj roll up  vinskega kraljestva, ki jih bo odslej spremljal na njihovih dogodkih.

Ker pa jim ambicioznosti ne manjka, že za jesen pripravljajo nov vinski projekt za katerega same pravijo da bo prava vinska poslastica. Vse so si enotne, da je Slovenija majhna dežela, pa vendar velika po svojem kulturnem in naravnem bogastvu katerega del je tudi vinska trta, ki bogati našo domovino z vini izjemnih kakovosti. Zelo priljubljena pijača, ki bogati številne tradicionalne kuhinje, spremlja mnogo verskih kultur in vino ni samo pijača, vino je družabno, je enkratno in neponovljivo in vino ne more pobegniti od človeka, lahko pa se človek pravočasno poslovi od njega, da se bosta še srečala kot prijatelja in ne nesrečnika.

Na otvoritvi so bile prisotne:

Tjaša Metelko, 14.Cvičkova princesa

Andreja Simeonov 15. Cvičkova princesa

Martina Bahor Kraljica Metliške črnine

Alenka Valdhuber Svečinska vinska kraljica

Jerneja Jančar Vinska kraljica Radgonsko- Kapelskih goric

Špela Borko Kogovska vinska kraljica

Urška Lesjak kraljica Jeruzalemske vinsko turistične ceste 15

Jana Drnovšček Kraljica rebule

Katja Blagonja Vipavska vinska kraljica

Polona Čeh Cerkvenjaka vinska kraljica

Maruša Rogelja Kraljica terana 2011

FOTO: Marjan Dovečar

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.