https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Poškodba kolena pokvarila načrte Roku Bagorošu

22.08.2013 ob 8:00  

Minulo soboto se je v Avstrijskem Zeltwegu na tradicionalnem KTM festivalu zgodilo tisto česar je profesionalne športnike najbolj strah, poškodba!  Med nastopom, natančneje med premetom naprej prek krmila, je Rok nepravilno doskočil in si pri tem močno poškodoval koleno. Prvi izvidi kažejo na strgane križne in stranske vezi.

"Poškodba je prišla v resnično najbolj neugodnem času, ravno med vrhuncem moje sezone, ko imam polno nastopov, poleg tega pa sem še sredi snemanja mojega novega filma in v resnično življenjski formi, ko se mi duh in telo združita v posebno stanje, ki skoraj ne zazna okolice ampak se osredotoči le na mojo vožnjo. Zdaj se pa počutim, kot bi mi nekdo izpuli vse skupaj iz mene. Ampak menda je vedno tako s poškodbami, nikoli ni pravi čas in vedno so to slabe novice.

No, vsekakor pa je nekaj  povsem jasno! Naredil bom vse, ampak res čisto vse, da se čim prej vrnem nazaj na mojega KTM Duka 100% pripravljen. Ne bom se zleknil v kavč in tarnal ampak ugriznil bolečino nazaj. Danes sem šel v telovadnico in kljub vsemu delal vaje za zgodnji del telesa. Kako sem pogrešal moja motocikla! To je najtežji del, da ne morem vozit mojih motorjev!"

Rok kljub poškodbi ostaja pozitiven in je sedaj popolnoma osredotočen, da se v najkrajšem času vrne na motocikel in s svojimi vožnjami ponovno navduši ljubitelje po celem svetu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2013 ob 15:46 DelR gost

      Škoda :S. Resan. Vuplemo leko samo, ka de se čimprlej vrno. V njegovon športi so takšne stvari realnost oz. jih trbe pričakuvati. .:S. No saj on je itak oseba, ka drzi glavo pokonci. Tuj v tezkij situacijaj.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.