https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

»Lagev bar« v Beltincih

Beltinci, 6.9.2013  

Posedeli smo na sončni terasi »Lagev bara« in se ohladili s kozarcem hladne penine ter se pogovorili z lastinkom bara Mariem Maučecem, kateri nam je predstavil njihovo ponudbo in teraso.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa sprejme okoli 50 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Odprta je skozi celo leto, saj je v zimskem času zaprta z roletami. Ker se naš bar nahaja v trgovinskem centru Spar, prilagajamo delovni čas naše terase in celotnega bara delovnemu času Spar centra, tako je naš bar odprt tudi med prazniki. V času Eurobasketa bomo izjemoma imeli odprto do polnoči, drugače se vrata naše terase zapirajo ob 20.15 uri, v petek imamo odprto do 2.00 ure ponoči.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Naši gostje lahko pri nas uživajo ob dobri kavici, saj imamo več vrst kav, od navadne pa do kave z okusi, npr. kava z okusom banane, amareta, jagod,...gre za sestavine, katere se dajejo v koktajle in imajo alkoholno substanco, posebnost naše ponudbe sta tudi dva domača sokova, bezgov in melisin, katera naredimo sami na naši kmetiji Maučec, v naši ponudbi imamo osem različnih vrst penin, tako slovenskih kot avstrijskih in italijanskih ter osnovne vrste koktajlov. Naša posebnost so Sambuca pijače, Sambuca Flash,...V bližnji prihodnosti bomo imeli tudi sladoled. Naši gostje se lahko ob ogledu košarkaških tekem hladijo z pivom Heiniken, katerega postrežemo v ledenih kozarcih. Prav tako imamo podpisano pogodbo z Fashion TV Slovenija in tako strežemo Fashion pijačo npr. imamo Fashion energijsko pijačo, Fashion vodko,...Lagev bar ponuja tudi izvedbo cateringa (poroke, rojstni dnevi, obletnice, poslovna srecanja). Hrano vam lahko pripeljemo na dom ali jo postrežemo na naših lokacijah, sodelujemo tudi na raznih večjih prireditvah...

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Žive glasbe ne izvajamo, prirejamo pa različne tematske dogodke ob različnih praznikih, ko imamo temu primerne akcijske cene pijač, tako imamo zdaj v času Eurobasketa daleč najcenejšo Heiniken pivo ter praktične nagrade, med drugim načrtujemo Oktoberfest, Halloween,... Temu primerno bo naše osebje tudi oblečeno. Na naši terasi imamo veliko platno za ogled tekem in tudi v notranjosti bara imamo LCD televizor. Ob petkih bomo v mesecu novembru prirejali različne partije s hostesami in akcijskimi cenami pijač. Prav tako imamo brezplačen dostop do interneta. Za otroke imamo otroški kotiček. Za vse tiste, ki imajo radi šport, prirejamo nogometne in odbojkarske turnirje, saj imamo igrišče za odbojko in nogomet na mivki. V zelo vročih poletnih mesecih smo imeli zabavo ob bazenu.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naš bar se nahaja v notranjosti trgovinskega centra, v celoti je narejen iz lesa, katerega smo sami oblikovali, naša terasa je posebna po tem, da je odmaknjena s ceste, ima svoj vhod z zunanje strani, narejena je v domačem stilu in ima morski pridih, prav tako imamo zelo konkurenčne in dostopne cene ter svoje igrišče in parkirišče.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Svojim dosedanjim gostom bi se v imenu celotnega kolektiva zahvalil za njihovo zaupanje in zvestobo ter obljubil, da se bomo potrudili in šli v korak s časom ter našim gostom vedno ponudili kaj novega. Trudili se bomo, da bodo zadovoljni ter vedno dobro in hitro postreženi. Nove goste pa bi povabili, da se ustavijo pri nas na kozarcu penine in dobri družbi.

FOTO: Kristijan Škrlec

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. tadeja11
      12.10.2013 ob 5:37 tadeja11

      ce ne moremo vec glasovati ? ker jaz ze vec dni poskusam pa ne gre '

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.