https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sprejem fazanov Gimnazije Murska Sobota

Murska Sobota, 07.09.2013 ob 9:00  

V GMS so včeraj sprejeli dijake 1. letnika v vrste gimnazijcev. Dijaška skupnost je pripravila zanimive igre in dijaki 1. letnika so jih uspešno opravili. Iz škatlic za zdravila so s pomočjo razrednikov zlepili fazana, po igrišču so uspešno vodili žogico za namizni tenis in zbirali čim več parov čevljev za svoj razred. Najuspešnejši so bili dijaki 1. a razreda, ki jim je ravnatelj predal prehodni "pokal".

Foto: Tatjana Svetanič

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2013 ob 12:02 gost jaz gost

      Ta šola je že davno zgibila svojo veljavo s svojin kadron. Promocija ne pomaga, dobro blago se samo hvali.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.09.2013 ob 14:55 Del R gost

      Samo resan, glede na število, keko je vpisanih dijakov pa uspehov na maturi v zadnji letih, zelo bizarni uspehi. Tudi na kakšnih tekmovanjih, razen 1 ali 2 izjem, vse podpovprečno. Tudi dijaki, keri majo same petke, odličnjaki, te pa pridejo na kakšne naravoslovne študije, kere isto jin ide nadpovprečno dobro, se pa prelevijo v osebe "omejenih" zmožnosti, kere ne vidijo večdimenzionalno in so bole več ali manj, sami teoretiki, oz. po domače povedano piflarji.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.09.2013 ob 16:49 Gost gost

      @Del R Gimnazija Murska Sobota je v preteklem šolskem letu osvojila: zlato priznanje iz slovenščine, zlata priznanja iz znanja iz nemščine (dijak je postal absolutni državni prvak z največ točkami), prav tako so osvojili zlata priznanja iz angleščine, geografije (ne pozabimo na Dorotejo, ki je letos na geografski olimpijadi na Japonskem osvojila bronasto medaljo), tukaj so še zlata priznanja iz biologije, fizike, matematike, narovoslovja in še bi se lahko našlo. Podrobnosti o uspehih si pa lahko pogledaš na spletni strani šole ali na facebooku.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.09.2013 ob 18:09 hm gost

      Ka se tijče mature šula resno ne blestij... So pa dijake v sposamezneh predmetaj s tej šaule najbaukše v države. Neven kelko lejt zapored že gej absolutne prvak iz nemščine z tej šaule. Pa lane za fiziko pa neven ka vse nej, lotmerk ma resno dosta zlateh maturantov, ale glede priznanj pa ne bi pravo. Nemrejo niti meti če ma gimnazija ms skoraj sako drujgo zlato...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.09.2013 ob 20:12 Del R gost

      Ja, saj san pravo na količino se gleda. Kelko je pa več vpisanih v soboški gimnaziji, kak lotmerški ? Nej je logično ponavadi, če maš tij 2 ali 3 vekši nabor igralcov npr. pri kakšnon športi, ka boš ležej dosego uspehe določene. No saj, nej san nika slaboga mislo, pač neman fb, tuj je pa težko, kaj zaslediti prek kakšnoga medijo lokalnoga. Razen seveda za uspeh Doroteje, ka san se pridružo čestitkan, zato san pravo tuj, ka so svetle izjeme. Je, pa tau če skuper vzeme celoto, še itak mali procent v primerjavi z drugimi gimnazijami. Ker matura je itak že malo vekši odraz nekšoga širšoga spektra znanja. Pa pove neka malo več, ka je tuj nej vse v "piflanji".

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.