https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Veter v laseh ponovno zapihal tudi v Beltinški občini

10.09.2013 ob 8:30  

V petek, 6. septembra 2013, se je v Lipovcih že peto leto zapored odvijala športna prireditev »Veter v laseh s športom proti odvisnostim«. Projekt je potekal v organizaciji Društva prijateljev mladine Beltinci, Hokejskega kluba Lipovci in NK Gančani, pod pokroviteljstvom Občine Beltinci in Športne zveze Beltinci.


Na prireditvi je sodelovalo več kot 100 tekmovalcev in obiskovalcev. Tekmovalci so se pomerili v zabavnih športnih igrah, v hokeju na travi ter nogometu. Udeleženci, ki so bili razdeljeni v več skupin, med njimi otroci od 4. do 14. starosti, so se pomerili v raznovrstnih igrah, kot so vodenje žoge s palico skozi poligon, ciljanje žoge v gol, nadvse zanimiva pa so bila tudi imena ekip in sicer: Smrkci, Igračke in Metuljčki.

Končni vrstni red je bil naslednji:

  1. mesto: Smrkci
  2. mesto: Igračke
  3. mesto: Metuljčki

Športnike in gledalce je pozdravil tudi predsednik Športne zveze Beltinci Andrej Pozderec ter organizator DPM Beltinci Tomaž Perdigal.

Kot so povedali organizatorji prireditve, čestitajo vsem športnikom, staršem in drugim sodelujočim ter se že veselijo prireditve prihodnjo sezono. Hkrati se zahvaljujejo Občini Beltinci za prijetno pogostitev.

Text in foto: DPM Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.