https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Kava bar »Sen Cafe« v Gornji Radgoni

Gornja Radgona  

Pot nas je ponesla na teraso iz naravnega lesa, kjer smo se ohladili z naravnim ledenim čajem Erilo ter se pogovorili z lastnico bara Natašo Golob Bračko, katera nam je predstavila njihovo teraso in ponudbo.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa sprejme okrog 50 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Mi smo naš lokal odprli komaj marca, zato predvidevam, da bomo naslednje leto odprli vrata naše terase nekje marca oziroma odvisno od vremena. V nekoliko manjšem obsegu je naša terasa odprta skozi celo leto. Takrat jo opremimo z odejicami, da našim gostom na terasi ni preveč hladno. Odprta je od ponedeljeka do četrtka od 7.00 do 23.00 ure, v petek od 7.00 do 1.00 ure ponoči, v soboto od 8.00 ter do 1.00 ure, ob nedeljah imamo zaenkrat zaprto. Enkrat mesečno imamo tudi zabave z didžejem in takrat je naša terasa odprta do 4.00 ure zjutraj.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Posebnost naše gostinske ponudbe so naravni ledeni čaji, katere strežemo v prav posebnih Erilo čajnikih, in sicer tako, da visok kozarec napolnimo z ledom ter ga prelijemo z vročim naravnim Erilo čajem, premešamo in dobimo naravni ledeni čaj. Za otroke naravne ledene čaje postrežemo v plastičnih kozarcih, katere si lahko vzamejo s sabo za domov. Poleg naravnih ledenih čajev imamo seveda tudi več vrst ostalih toplih naravnih čajev, saj imamo tudi svojo čajnico teh čajev, tako lahko pri nas kupite čaj in zraven tudi čajnike in skodelice. Od hrane imamo sendviče, katere pogrejemo in postrežemo tople. Imamo točeno Bavaria pivo, katerega postrežemo v velikem vrčku po akcijski ceni, zraven dobijo naši gostje tudi slane prigrizke. Za otroke naredimo otroški kapučino, za starše imamo Erilo kavo. Naši gostje lahko zbirajo kupončke in ko imajo deset žigov, dobijo enajsto kavo gratis.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Živo glasbo smo že imeli, gostili smo Gorazda Ademoviča. Enkrat mesečno imamo zabave z didžejem in hostesami, ko podelujemo našim gostem tudi razne praktične nagrade. V času Radgonskega sejma smo imeli sejemski teden z didžejem ter akcijskimi cenami pijač in hostesami. Avgusta smo imeli koktajl čajanko z našimi čaji. Pri nas si lahko naši gostje ogledajo tudi tekme preko projektorja ali preko televizije. Za otroke imamo otroški kotiček, prav tako imamo brezplačen dostop do interneta in svoje parkirišče. Pri nas imamo prostor za večje zaprte skupine, bodisi za rojstne dneve, sestanke ali kakšna druga srečanja, za katere lahko po dogovoru poskrbimo tudi hrano. Naše goste seznanjamo o vseh dogodkih preko naše Facebook strani.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naša terasa je naravna terasa, saj je skoraj v celoti narejena iz lesa, prepoznavna je po umirjenosti, saj je umaknjena s ceste, naravno senco ji daje vinska trta, pred lokalom imamo posajena svoja zelišča, katera dajemo kot dekoracijo k pijačam. Drugačni smo tudi po tem, da prirejamo filmske večere, saj filme in tekme proiciramo preko projektorja na steno hiše, tako da dobimo daleč naokoli največjo sliko. Tako da smo v okolici edini, ki imamo kino na prostem. Posebni smo seveda tudi po naših naravnih čajih Erilo.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Dosedanjim gostom bi se zahvalili za zaupanje, novim bi želeli predstaviti našo čajnico, naše nove naravne čaje, našo ponudbo, želeli bi jih razvajati z našo dobro kavo ter jim omogočili, da se počutijo domače pri nas.

FOTO: Kristijan Škrlec

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.