https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

PGD Orehovci vabi na 1. gasilski kviz

11.09.2013 ob 7:30  

PGD Orehovci vabi gasilske desetine na 1. gasilski kviz, ki bo v nedeljo 13. oktobra 2013 s pričetkom ob 8:30 v gasilskem domu Orehovci. Desetine se lahko prijavijo do 5. Oktobra z izpolnjeno prijavnico, ki jo prilagamo spodaj.

 

PGD Orehovci prosi desetine, da se prijavijo najkasneje do 5. oktobra 2013, tako da se lahko naredi štartna lista, ki bo posredovana po  e-mail-u  poveljnikom prijavljenih ekip. Ekipe, ki ne bodo prijavljene do navedenega datuma, lahko tekmujejo na koncu štartne liste, za izvedbo kviza  pa mora biti prijavljenih najmanj 10 ekip.

Kviz ima devet točk. Na vsaki točki opravi nalogo že vnaprej določen tekmovalec. Vsak tekmovalec lahko opravi le eno nalogo. Tekmovalci so vpisani že na prijavnici. Morebitna zamenjava se uredi pri A komisiji.

Nastopa lahko vsaka gasilska desetina sestavljena iz devetih članov. Ekipe pa se ne delijo na A in B kategorijo. Na prijavni komisiji se ekipa prijavi opravi morebitno zamenjavo članov in vse kar je potrebno za tekmovanje. Ekipa mora biti vsaj 15 minut prej pripravljena v bližini prijavne komisije.

Gasilski kviz, v nedeljo  13. Oktobra 2013, bo sestavljen iz gasilskih veščin, spretnosti in je naravnan  tako, da bo poučen in zabaven.

Sestava ekip in ostala navodila za tekmovanje

  • Vsak tekmovalec lahko tekmuje samo za eno ekipo.
  • Tekmovalec lahko nastopa samo na eni točki.
  • Nalogo na točki opravlja tekmovalec samostojno brez pomoči ostalih članov.
  • Ekipa se premika od ene točke do druge v skupini.

Kategorije

Članice  (A in B  je ena skupina)

Člani   ( A in B  je ena skupina )

Mešana ekipa  spada pod člane.

Kviz bo izveden v vsakem vremenu, prisotna bo tudi policija, ki bo simulirala vožnjo pod vplivom alkohola in rdeči križ iz Gornje Radgone, ki bo pokazal delo z defibrilatorjem in opravljal meritev krvnega tlaka in sladkorja.

Izpolnjeno prijavnico ,ki jo najdete na spletu PGD Orehovci pošljete po pošti ali po e-mailu , ali na naslov PGD  Orehovci,Orehovci 5 ,9250 Gornja Radgone, ali elektronsko pošto  v.pintaric62@gmail.com.

Več informacij o kvizu lahko dobite na tel.  031 776 770,  Pintarič Vinko, ali na mail v.pintaric62@gmail.com, jocapob@gmail.com.

Text: Vinko Pintarič

 

 

PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO OREHOVCI

OREHOVCI 5

9250 Gornja Radgona

 

 

PRIJAVNICA  ZA  1. GASILSKI  KVIZ  OREHOVCI  2013

 

 

GASILSKA ZVEZA :  ……………………………………………………………………..

PGD :  ………………………………………………………………………………………..

VODJA  EKIPE :  ….………………………………………………………………………

DATUM  PRIJAVE : ……………………………………………………………………..

 

ENOTA  V  SESTAVI :

  1. .………………………………………………………………………………………
  2. .………………………………………………………………………………………
  3. ……………………………………………………………………………………….
  4. ……………………………………………………………………………………….
  5. ……………………………………………………………………………………….
  6. ……………………………………………………………………………………….
  7. ……………………………………………………………………………………….
  8. ……………………………………………………………………………………….
  9. ……………………………………………………………………………………….

 

Prijavo posredujte do 5.10.2013 na naslov PGD  Orehovci , Orehovci 5 , 9250  Gornja  Radgona ali po elektronski pošti v.pintaric62mail.com

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.