https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2013

Caffe Atlantis v Ljutomeru

Ljutomer, 24.9.2013  

Posedeli smo na novi, moderni terasi, ograjeni s kamnito granitno ograjo in okrašeni z belimi lučkami ter se pogovorili z Atlantis timom, ki nam je predstavil njihovo teraso in ponudbo.



Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa sprejme okrog 100 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Odprta je skozi celo leto, pozimi obratuje v nekoliko manjšem obsegu, vendar jo opremimo z grelci in odejicami, poleti obratuje v celotnem obsegu. Naš delovni čas je vsak dan od 6.00 ure zjutraj pa do polnoči, ob vikendih (petkih in sobotah) do 2.00 ure.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Na naši terasi strežemo tako alkoholno kot brezalkoholno pijačo, znani smo po koktajlih, shootersih (B52, Štrumf, Kamikaze blue), imamo 16 vrst viskijev in veliko vrst različnih žganih pijač. Skozi celo leto strežemo točeno Laško Club pivo, od toplih napitkov lahko naši gostje izbirajo med 30 vrstami Teekanne čajev in večimi vrstami vročih čokolad (lešnikova, s kokosom, bela čokolada), instant kapučini in našo dobro cremcaffe. Poleti se naši gostje radi hladijo z ledeno kavo ali naravnimi sokovi, za najmlajše strežemo čez poletje sladoledne lučke.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi in ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Na naši terasi imamo 5 do 6 krat na leto živo glasbo, poleti malo večkrat. Vedno ko naš lokal praznuje obletnico, priredimo zabavo z živo glasbo. Večkrat imamo zabave z didžejem, šovami in hostesami ter animacijskim tipom. Pri nas so najbolj aktualni športni dogodki, saj imamo zunaj na terasi platno in projektor, tako da lahko naši gostje spremljajo vse pomembne tekme. Ob tem jim vedno priredimo kakšno akcijsko ceno pijač. Čez poletje imamo na naši terasi šank za barmene, tam prirejamo barmenske šove, pozimi se lahko naši gostje zabavajo znotraj lokala ob metanju pikada.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Naša terasa je prepoznavna po tem, da se pri nas radi ustavljajo ljudje vseh generacij, od otrok do najstarejših, saj se nahajamo v vstopni lokaciji v center Ljutomera in smo zraven glavne avtobusne postaje. Za otroke imamo na naši terasi otroški kotiček z igrali. Posebna je tudi po tem, da v poletnih mesecih hladimo teraso, tako da je tudi v veliki vročini možno prijetno posedeti na terasi. Naša terasa je drugačna, saj je moderna in nova, ograjena s kamnito granitno ograjo in okrašena z led lučkami. Drugačni od drugih smo tudi po tem, da imamo edini v Ljutomeru v poletnih mesecih na naši terasi barmenske šove. Imamo tudi svoje parkirišče ter brezplačen dostop do interneta.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Našim gostom bi se zahvalili za njihov obisk ter jih povabili v naš prijazen kolektiv na našo dobro kavico. Še naprej se bomo trudili, da bomo za njih vedno znova atraktivni, da bomo v trendu s časom ter jim obljubljamo, da jim pri nas ne bo nikoli dolgčas.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

GLASUJETE LAHKO TUKAJ!

 

FOTO: Kristijan Škrlec

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. poseidon
      24.09.2013 ob 16:21 poseidon

      Super ponudba in odličen ambijent !

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.