https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ivan Hajdinjak − zmagovalec ribiškega tekmovanja

10.10.2013 ob 9:00  

V okviru praznovanja 18. občinskega praznika občine Gornja Radgona, je Ribiško društvo Radgona, pripravilo 7. tekmovanje v športnem ribolovu za „Pokal občine Gornja Radgona 2013“.


Na tekmovanju, ki je tudi letos bilo na ribniku v Podgradu, je tekmovalo 21 ribičev. Kljub nekoliko turobnem jesenskem vremenu, je bilo veliko navijačev. Tekmovalce je pozdravil radgonski podžupan Vinko Rous, pokale pa je podelil predsednik TE Gornja Radgona Vlado Drvarič. Zmagovalec tekmovanja je postal Ivan Hajdinjak iz Vratje vasi v Apaški dolini.

Zanimivo je, da so vsi udeleženci skupaj ujeli slabih 100 kilogramov rib, več kot polovico pa jih je ujelo prvih pet. Ribe je sicer ob koncu tekmovanja tehtalo 15 ribičev, kar pomeni, da jih šest ni ujelo niti ene ribe.

Končni vrstni red: 1. Ivan Hajdinjak (Vratja vas), 2. Milan Božič (Križevci pri Ljutomeru), 3. Jože Kotnik,  4. Anton Horvat, 5. Vlado Drvarič, 6. Ivan Kolmančič (vsi Gornja Radgona) ,7. Janez Poll (Vadarci), 8. Boštjan Podboj (Gornja Radgona) , 9. Denis Zelko (Črešnjevci), 10. Boris Sovec (Orehovci) … 

   

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.