https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prijave na Simbiozo le še do 15. oktobra

Murska Sobota, 11.10.2013 ob 15:00  

Največji vseslovenski prostovoljski projekt za dvig računalniške pismenosti starejših – Simbioza, bo potekal med 21. in 25. oktobrom po celi Sloveniji in bo povezal skupno približno 16.000 starejših udeležencev in mladih mentorjev. Prijave na delavnice, ki bodo letos potekale na več kot 340-ih lokacijah, so odprte do 15. oktobra 2013.



V Pomurju bodo mladi prostovoljci učili starejše računalniških veščin na 26 različnih lokacijah, in sicer:

  • v Črenšovcih na Osnovni šoli Franceta Prešerna (še tri prosta mesta),

  • Gornji Radgoni v Domu starejših občanov Gornja Radgona (ni več prostih mest) ter na Osnovni šoli dr. Antona Trstenjaka Negova (13 prostih mest),

  • na Osnovni šoli Grad (24 prostih mest),

  • na Osnovni šoli Kobilje (8 prostih mest),

  • na Osnovni šoli Kuzma (3 prosta mesta),

  • na Dvojezični srednji šoli Lendava (4 prosta mesta) in v Knjižnici Lendava (1 prosto mesto),

  • v Ljutomeru na treh različnih lokacijah: na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer (16 prostih mest), na Osnovni šoli Ivana Cankarja (12 prostih mest) ter v Splošni knjižnici Ljutomer (ni več prostih mest),

  • na Osnovni šoli Fokovci (11 prostih mest),

  • v Murski Soboti na osmih lokacijah: Ekonomska šola Murska Sobota (1 prosto mesto), Gimnazija Murska Sobota (6 prostih mest), Osnovna šola Bakovci (10 prostih mest), Osnovna šola III Murska Sobota (ni več prostih mest), Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota (ni več prostih mest), Sadeži družbe (ni več prostih mest), na ŠRC Bakovci (4 prosta mesta), Srednja zdravstvena šola Murska Sobota (30 prostih mest) ter Tehnološki park Murska Sobota (1 prosto mesto),

  • na Osnovni šoli Odranci (11 prostih mest),

  • na Osnovni šoli Puconci (11 prostih mest),

  • na Osnovni šoli Radenci (2 prosti mesti),

  • na Osnovni šoli Šalovci (12 prostih mest),

  • na Osnovni šoli Turnišče (10 prostih mest)

  • in v Domu Danijela Halasa v Veliki Polani, kjer več ni na razpolago prostih mest.

Vodja projekta Simbioza 2013 Ana Pleško poziva vse starejše z željo po osvajanju novih znanj in mlajše prostovoljce, da se še lahko prijavijo do 15. 10. 2013 na spletnem mestu www.simbioza.eu ali  telefonski številki 040 940 888.


»Po dveh uspešnih letih lahko rečemo, da v tretje ponujamo izobraževanja na visokem kakovostnem nivoju. Poleg osnov računalništva in mobilne telefonije se starejši lahko spoznajo z internetom, e-pošto in tudi s Facebookom, prek katerega mnogi ohranjajo stike tudi v bodoče. Na nekaterih lokacijah starejšim letos predstavljamo tudi najsodobnejše trende – tablične računalnike. Letošnje leto pa je posebno in prelomno tudi zato, ker Simbioza dobiva trajnostni značaj,« letošnje aktivnosti povzema Ana Pleško.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.