https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

STUDIO PLUS

Bojan Požar: Samocenzura slovenskih novinarjev postaja že absurdna

Murska Sobota, 16.10.2013  
Eden najvidnejših slovenskih urednikov in novinarjev, lastnik portala Pozareport.si, je bil gost Tadeja Buzetija v oddaji Studio Plus. Objavljamo video posnetek oddaje.
 
 
 
Bojan Požar je za oddajo Studio Plus med drugim spregovoril o tem, kako pridobiva informacije, kako izgleda njegov novinarski vsakdan, kakšna je možna politična prihodnost Slovenije, kako vpliven je v resnici Milan Kučan itd.
 
VIDEO:  

Oddaja Studio Plus je na Televiziji AS na sporedu vsak torek ob 18.05, 20.05 in 23.05, v sredo pa ob 9.35 in 15.35, vsako sredo jo objavljamo tudi na Pomurec.com.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.10.2013 ob 8:59 xy gost

      Gledo včeraj. Fejst dober intervju, čestitam !

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      16.10.2013 ob 9:16 Čestitke gost

      Ko bi v Sloveniji prevladovali novinarji Bojanovega kova, ne pa režimski pisuni, bi bilo marsikaj drugače.

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      16.10.2013 ob 9:42 gost rmv gost

      Ka se pa tiče Požara, pa se je že večkrat opeko, ka piše nepreverjene in izmišljene stvari. On ni raziskovalni novinar, je rumeni novinar, kar pomeni pišem, ne glede na to, če je res in preverjeno, samo, da je naklada. Prav tako ni objektiven, ker navija za eno stranko in o tisti ne bo pisal svojih pristranskih zgodb. Sicer je pa tak, ka vse, ka pride iz bele LJ.v Prekmurje mislimo ka je nekaj posebnega in in , pa jih kovemo v zvezde. Če že, te pozovte rajši na intervju boljše in realnejše novinarje, ki jih je v Ljubljani kar nekaj iz Prekmurja, so dobri in uveljavljeni , pa jin je nej samo za medijsko pozornost.

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.