https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kinodvorane v Maximusu bo prevzel Cineplexx

17.10.2013 ob 10:41  

Avstrijsko kinematografsko podjetje Cineplexx, ki je v Sloveniji med drugim prevzel kinomatografe Planet Tuš, prihaja tudi v Mursko Soboto. Namreč bilo je sklenjeno sodelovanje med podjetjem Dobel, ki ima v lasti Maximus, in Cineplexx Slovenija.

Avstrijsko kinematografsko podjetje Cineplexx je pred nekaj leti skupaj s partnerskim podjetjem Continental group začelo s pomembno širitvijo svojega kinematografskega posla v regiji. Že do konca letošnjega leta bo svojo ponudbo še bolj obogatilo, saj se širi v Sloveniji, v Albaniji pa odpira prvi multipleks nasploh! V Sloveniji bo Cineplexx odprl vrata multipleksa v Murski Soboti, Cineplexx Tirana pa se bo nahajal v največjem nakupovalnem središču v Albaniji, Tirana East Gate.

Kinodvorane v Maximusu do konca leta pod okrilje Cineplexxa

Že ta mesec bo, po podpisu najemne pogodbe z nakupovalnim središčem Maximus (Dobel d.o.o.) v Murski Soboti, Cineplexx prevzel tri dvorane s 443 sedeži. Vsa ponudba bo popolnoma digitalizirana, z integrirano moderno 3D tehnologijo in najboljšim prostorskim zvokom (surround sound), tako kot so opremljeni tudi vsi drugi Cineplexxovi kinematografi v regiji, ki tako postanejo dodatna atrakcija v nakupovalnih središčih. »Zelo smo zadovoljni, da je vodilni kinematograf v regiji izbral nas. Cineplexx zagotavlja še bogatejšo in bolj raznoliko filmsko ponudbo v našem mestu,« pravi direktor nakupovalnega središča Maximus Iztok Polanič.

Kinodvorane bodo posodobljene

Poleg popolne 3D izkušnje, izredne kakovosti slike na velikih platnih, udobnih dvoran in bogate ponude najbolj priljubljenih filmov, bosta Cineplexx Murska Sobota in Cineplexx Tirana East Gate svojim obiskovalcem ponudila številne ugodnosti. Med njimi bodo nagradni programi, kartice zvestobe,nagradne igre, razne promocije, posebne ponudbe ob družinskih dnevih, posebni dnevi za dame (Ladies Night) in za moške (Mens Night), brezplačno parkiranje, najmodernejša spletna stran za rezervacijo vstopnic in natančen pregled kinematografske ponudbe, promocijski filmi in še veliko več. »Zelo sem ponosen, da bomo odprli novo lokacijo v Sloveniji ter, da bomo približali Cineplexxov svet z novimi standardi tudi prebivalcem Murske Sobote,« je dejal direktor Cineplexxa za Slovenija Enver Hadžiabdić.

Cineplexx v Sloveniji kot kinematografsko podjetje deluje že več kot eno leto. S petimi multipleksi, ki jih je Cineplexx odprl spomladi 2013, je največji kino operater pri nas.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2013 ob 13:49 - gost

      upam, da bodo sedaj uravnali ozvočitev na normalno jakost, ker si prej prišel ven gluh

      21 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2013 ob 17:17 df gost

      zdaj bodo vsaj pravi delavci in ne tisti nesposobneži ki so delali zdaj na kinoju

      23 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2013 ob 17:53 wewe gost

      naj zrihtajo boljšo kvaliteto filmov in je to to. Dejansko je slaba kvaliteta filmov, bele črte podnapisi čist v kurcu tu pa tam, zvok pa je tud malo tak. No ja upajmo da bojo novi projektorji in res nova ozvočitev.

      22 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.10.2013 ob 19:10 mafin gost

      ma, ka telko vsi znate kritizirate, lejko je kdor koli lastnik, pa se de stalno našel gdo, ka mu nede paso zvok, pa kvaliteta, ja pa mislite ka de zamenjo delavce z boukšimi? Če pe de, si lejko mislite što de mel prednost...(če van ime Hadžiabdič ka pove...)

      4 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.10.2013 ob 19:20 123 gost

      BREZPLAČNO PARKIRANJE, nej me jebat... a do zdaj je bilo plačljivo parkiranje?

      25 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.10.2013 ob 20:40 Janek gost

      Zaposlene naj malo menajojo. Z Goričkega jim pošljem 3 maile za rezervacijo, da ne bi hodil dve uri pred filmom, oni pa nikomu ništa. Na koncu pa ostanem brez kart!!!

      20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.10.2013 ob 21:55 xy gost

      Konstantni problem imajo pri telefonu, verjetno noben ni uslužbencem razložil, da telefon, ki zvoni ga morajo dvignoti. Tako mi je bilo "hitreje" iti osebno na blagajno. Sicer pa isti problem imajo tudi pri Mobitelu v Šavel centru, no, pri njih mi je še bolj čudno, ker se ukvarjajo s telefonijo ;) (je pa to že druga tema),.... je pa to verjetno sistemska napaka delavcev.

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.10.2013 ob 9:23 Gost gost

      Pa ka vi tej ka serete znate kaksen sistem majo delavci. Kelkokrat san ge priso v kino san tuj skos komentejro zaradi telefona ka ga ne zdignejo. Pac san nej meu srece. Ker kelko mi je blo te obrazlozeno in kelko san san te po pameti premislo je rejsan nemogoce delate na trej mestaj. Kao blagajna kokice pa se not trbej piscavate. A dela en san delavec. Mislin ka je glij nej njihova krivda ampak krivda vodstva ka so tak sistem nastimale. Sparanje na delavce in nezadovoljstvo strank. Koja politika. Ka se pa tice zvoka pa kvalitete pa je v koloseji naprimer se slabse. Glij tak v postrezbi in odnosaj zaposlenij. Tan dobis obcujtek ka samo ka se te na hitro rejsijo kar pa za ms kino nemren pravte. Se bar znajo pohecati z obcujtkon ka si dobrodosel. Vupajmo ka se ta pitika jako spremeni. Tuj rezervacije so skos ostale ka pa za kolosej nemren prafte. Sto van je pa krijf ka se ne drzite terminof pa te brez kart ostanete pa se pitajte.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.10.2013 ob 9:42 gost1 gost

      To vodstvo je tu zanič od vsega začetka. Vejpa cejli maximus so doj zapravile nega nika pametnoga več notri. Totalno zgrešena politika, nezadovoljni delavci in nezadovolni kupci.Nekaj bi bilo potrebno spremenite ...

      19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.10.2013 ob 9:44 chicco gost

      pa ne ga srati z parkingom , ce je vse v nakupovalnem centri.no ce lahko tako recemo.glede telefonov,smo tudi klicali v prazno,boljse je na terasi kaditi pa se smejati kak biti tam ki ti je mesto,mail-dvomim da jih je kdo gledal.postrezba-ja ko je nastala guzva so vsi letali.iz bowlinga pa iz tistega bifeja na konci pa je bilo tak vse narejeno na pol.pa se vedno mislim da niso vse delavci krivi,vodstvo je za 3pm

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      18.10.2013 ob 10:09 redki gosti gost

      parking za invalide je skoz zasedeni

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      18.10.2013 ob 16:23 Joj janek gost

      Janek ce je tebi v 2 vraj kart sfalilo si san krijf. Kelko ge znan se en keden naprej lejko karte rezervejrajo. San ge tuj enouk tak obhodo pa me je nafcilo ka si rezervejran vnaprej. Lejko so pa z zabacenoga gorickoga nej mejla sploj doubile. Vsi samo znate kritizirate kak pa je ten tan ka delajo.oz en ka dela kelko ge tuj viden pa se ne pijtate. Tou je javno delovno mesto pa valda ka je znan njin tuj nej seeno ka si narod misli pa sere o njih. Glavno ka ste vi vsi perfektni. Cilou tan na gorickon. Sliko pa zvok do valda kaj popravile ka do zaj je rejsan blo tak tak. Sicer s tou opremo znan s pamtiveka rejsan nejde carate al vsi po vrsti smo pa li odile neka gledat pa nej samo idnouk. Kakkole vupajmo na se boukse.

      0 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      18.10.2013 ob 17:27 minde fele gost

      smešno je kda šten tau.. enkrat san bil poleg kda je en pametuvo kakšne zvočnike majo... :))) pa kaj si ti ja nor koji glupi narod... ka mislijo nešterni ka majo jamojove zvočnike ka so več vredni kak ena oprema za kino dvorane... resno žalostno ka majo eni karakter na podni, klasična prekmurska mentaliteta, ka se sere en po drugon. Meni je bilo skoz užitek odite v maximus v kino, sploj bojmo radi ka nešče tau tira, ker ovak bi še zmerom imeli tisto zabačeno jamo parkovsko, ge si lejko samo čako ka ti omet spadne na glavo, verjetno so stroški velki, napram relativno slabome obiske, ka še nešče tau podpira finančno, dobro vsi znamo što, pa ka smo nej prekmurce nekše manjšinski zapostavleni slovenski narod, napram drugin regijan, glede toga smo fejst napredovali. te pa se najdejo eni eceki ka serejo pa se pičijo v vse ka jin je pred nogame.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      19.10.2013 ob 18:47 marko gost

      delavcof rejsan premalo, ali kriza je šparati trbej..... obisk pa je tudi nej bil glih nekaj ekstra. gužva je bijla samo kda so bilij kakši otroški filmi, kda je blou kaj čednoga na sporedi pa nas je itak samo eno par bilou (beri menje kak deset). je pa res ka bi lejko bilij malo bole ažurni, seveda je pa tou povezano z večjimi stroški, tak ka s toga stališča de verjetno bougše, za odnos zaposleni - stranka pa de najverjetneje potrejben čas, pa verjetno tudi malo višji znesek na plačilnih listah zaposlenih. za malo pejnez malo muzike, te pregovor vela skoraj za vse

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      20.10.2013 ob 1:55 -.- gost

      Glede na en kolosej (primer lj) je starmax deleč od slaboga kinoja. Saj zdaj gda se cene kart zdignejo za 2€ - ka te plačali vstopnico glede na tau kak dugo traja film, akcijo 1+1 lejko pozabite, kokice pa pijačo pa bauše ka ne kipuvlete ker de van 10€ premalo, ... te še kak pogrešali tiste slabe delavce pa njihovo nezdigavanje telefona, itd, ....

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      22.10.2013 ob 10:15 gost ;) gost

      nejsan še vido ka be samo eden delo na kinoji...skoro nemogoče...tak ka nemre biti ka bi eden sam karte, kokice odavo pa še not v dvorano spiščavo....je te verjetno ta drugi biu ge indre. je pa rejsan ka je samo vodstvo zelo samovšečno pa fejst samozavestno. Je istina, videti je na zaposlenih...Ni motivacije, či šterome kaj ne paše....pride drujge....kar je za menej zelo zgrešena taktika. Delavce trbej motivirati, ustvarjati pozitivno vzdušje v službi...samo to je korak proti uspehu. Človek sakše pri sebi zna, či je osebno zadovoljen, pa če z veseljem in voljo gre v službo...de ok! Kino je gori ok, mislin ka so tude zaposleni tan nej trpeli, mogoče de jin zaj še boukše. Mo vidli...s cenami po moje tude nedo mogli pretiravate...ker ljidje enostavno nedo šli, ali pa do šli bole poredkoma, zelo poredkoma

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      22.10.2013 ob 23:06 miki gost

      oh pa dostakrat samo en dela na kinoje!!! da pa not piščavlejo, pa pomaga tiste ka dela na bowlinge,.. tiste tude pomaga pri kokicaj itd,.. tak ka se dostakrat zgodi, ka te pa dugo čakaš pri bowlinge, če se ti zaštopajo kugle,.. nejso delavce nika krijve, vodstvo jih tak postave, ker, kak bi pravo, ni ekonomske računice, za več lujde.. :-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      24.10.2013 ob 10:13 gost;) gost

      miki kak praven zdaj de van verjetno boukše

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      24.10.2013 ob 10:27 gost;) gost

      pa ka bowling je tudek šau v najem? či nej te nete meli več pomoči od bowlinga...ja te de pa resno en san opravlo vse tri funkcije...v kar dvomim. Še itak boukše tak, kak pa voni z lopato na mrazi nej?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      25.02.2014 ob 19:43 vita horvat@.gemail.com gost

      vita jaka vanessa rok lea tia iva ines doris

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.