https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na pomurski avtocesti z BMW- jem kar 217,33 km/h

15.11.2013 ob 15:47  

Murskosoboški policisti so na pomurski avtocesti ujeli voznika BMW-ja, ki je s svojim jeklenim konjičkom vozil enkrat hitreje od omejitev.


Policisti postaje prometne policije Murska Sobota so v torek, 12. novembra 2013 pri izvajanju nadzora s sistemom  PROVIDA na pomurski avtocesti ustavili slovenskega državljana, voznika osebnega avtomobila, znamke BMW, kateri je vozil s povprečno hitrostjo 217,33 km/h. Na pomurski avtocesti je hitrost vožnje omejena na 110 km/h. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog z globo 1.200 evrov in 9 kazenskih točk.

Hitrost je najpogostejši vzrok prometnih nesreč. Kljub vsem prizadevanjem in opozorilom policije nekateri vozniki še vedno ne spoštujejo omejitev hitrosti. Zato policisti voznike znova pozivajo, da prilagodite hitrost svoje vožnje veljavnim omejitvam, pa tudi svojemu vozniškemu znanju in izkušnjam ter razmeram na cesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.11.2013 ob 15:57 ges gost

      opa BMW M5... pa gda maš 500 konjičkov pod haubo, moreš gdaj pa gdaj malo na gas stopiti, ka si malo noge pretegnejo...

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. smrt
      15.11.2013 ob 17:12 smrt

      To ni avto cesta in ne bo .Ta cesta je malo boljša od navadne ki pelje bilo skozi katero vas .

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.11.2013 ob 17:18 crni gost

      ČEge man malo slabši autek pa ga pičin 200 pa kaj je to tej policajčeki se lejko slikajo sami pa kaj ti je ta kazen đurđa ha ga bon vozo hitro kdaj bom jaz hteo in ko jih šiša pendreke .

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.11.2013 ob 21:03 luka gost

      vse lepo in prav Slovence kaznujemo, ROMUNE, Madžare in ostale tujce pa ne, zakaj ne, ker ni potrebno izpolnjevat ducat obrazcev izjavi slovenski policaj in še doda rajši enga DOMAČINA pokasiram kot pa kakega tujca!!!!! SRAMOTA ZA SLOVENSKO POLICIJO ŠE ZLASTI ZA POLICAJE V PROVIDAH SAJ VEČINOMA DELAVNEGA ČASA PREŽIVIJO NA POČIVALIŠČIH ALI PA POD KAKIM NADVOZOM ŠE ENKRAT SRAMOTA, TUJCI LAHKO DIRKAJO PO POMURSKI AVTOCESTI SLOVENCI PA NE!!!! DRAGI MOJI POLICIJAJI ŠE 800€ PLAČE SI NE ZASLUŽITE KAJ ŠELE VEČ!!!!

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.11.2013 ob 21:28 xx gost

      Vsak vikend se vozi eden pijanček,policaji vejo kdo je,pa ga ustavijo in spustijo naprej,če pa ne pa ga kolegijalno obvestijo da ga iščejo in pijandura se lepo zmaže ti pa si spij en pricer pa te vraša če si kaj spil pa ti da pihat,izdajalci med policaji na goli otok z njimi.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.11.2013 ob 0:03 ivaniček gost

      kakav gazda, takve ovce. kein geld hotiza, menej bi billau sran, ka bi se vo metal, kak direktor. san pa je iste vse de se zvedlo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.11.2013 ob 23:43 jojoj gost

      prinas policaji samo napišejo vzrok nesreče PREHITRA VOŽNJA! - to je nekak najležej. Po toj logike bi mogle bite vsi nemci mrtvi ker nemajo omejitev na večini avtocest. V sloveniji je pa to lejpa prilika za narod cecate! Isto kak zimske gume, 60 omejitve na avtoceste, radari pri table iz naselja, pa še puno takšoga bi se najšlo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.